04 / 05 / 2024

arsama konteyner koymak istiyorum

arsama konteyner koymak istiyorum

Konteyner, sağladığı bir çok avantajlar sebebiyle en çok tercih edilen hazır yapılar arasında yer alıyor. Bir arsanız olduğunu ve konteyner koymak istediğinizi düşünelim. "Arsama konteyner koyabilir miyim?" diyorsanız işte yanıtı..

35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL?

Gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

1+1, 2+1 konteyner ev ne kadar? 72 metrekare konteyner ev kaç TL?

Son zamanlarda gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatları merakla araştırılıyor. Peki, 1+1, 2+1 konteyner ev ne kadar? 72 metrekare konteyner ev kaç TL? İşte detaylar...

Malatya'da depremzedeler konteyner veya kiralık konutlara yerleştirilecek!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve çadırda kalan depremzedeleri sene sonu gelmeden konteyner veya kiralık konutlara geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Türkiye Petrolleri Adıyaman'da 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Diyarbakır'daki konteyner kente 900 depremzede yerleştirildi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da kurulumu tamamlanmış olan konteyner kente 900 afetzede yerleştirildi.

Adıyaman'da 1342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından toplamda 1.342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Depremden etkilenen 11 ilde 75 bin 879 konteyner kuruldu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen 11 şehirde şu ana kadar kurulan konteyner sayısı 75 bin 879 oldu. 

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Özdemir tarafından kuruldu.

İskont İstanbul Prefabrik Ve Konteyner Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskont İstanbul Prefabrik Ve Konteyner Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkaya tarafından kuruldu.

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Depremzedelere sahte konteyner satmaya çalışan kişi yakalandı! Dikkat edin siz de kandırılmayın!

Muğla'da depremzedeleri dolandırdığı iddia edilen bir şüpheli sahte konteyner ilanlarıyla aldatma suçlamasıyla gözaltına alındı.

arsama konteyner koymak istiyorum Haberi

arsama konteyner koymak istiyorum

Arsama konteyner koyabilir miyim?

Fabrikalarda üretilen modüler yapılardır, konteynerler fabrikada tüm kullanım yerleri hazırlanıp gideceği yerde sadece düzgün bir zemin üzerine yerleştirilip elektrik ve gerekirse dıştan su bağlantısı ve giderler bağlanmak suretiyle kullanılmaya başlanabilen hızlı çözümler üreten yapılar konteyner ev olarak karşımıza çıkıyor.


Konteyner, sağladığı bir çok avantajlar sebebiyle en çok tercih edilen hazır yapılar arasında yer alıyor. Peki, konteyner için izin alınır mı?


Bir arsanız olduğunu ve üzerine konteyner koymak istediğinizi düşünelim. "Arsama konteyner koyabilir miyim?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


3194 sayılı İmar Kanununun 5. maddesine göre; Yapı; karada ve suda, daimi veya muvakkat, resmi ve hususi yeraltı ve yerüstü inşaatı ile bunların ilave, değişiklik ve tamirlerini içine alan sabit ve müteharrik tesisler olarak ifade ediliyor.


Bina ise; kendi başına kullanılabilen, üstü örtülü ve...