01 / 05 / 2024

arsaya kredi çekme şartları

arsaya kredi çekme şartları

Taşınmaz sahibi olmak isteyen ancak elinde yeterli nakit parası bulunmayan vatandaşlar, bankalara müracaat ederek, kredi talebinde bulunabiliyor. Peki arsaya kredi çekilir mi? Arsaya kredi nasıl çekilir?

İmar planı yaparken bahçe mesafesi ne kadar olmalı? Arsaya ev yaparken çekme mesafesi ne kadar?

İmar planı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de bahçe mesafesi olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı bir konu olan çekme mesafesi, konut arsalarında ön bahçe ve arka bahçe gibi alanları içeriyor. Peki imar planı yaparken çekme ve bahçe mesafesi ne kadar olmalı?

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.

Renault’tan kampanyaların en devi açıklandı. Araba almak isteyenler için flaş fırsat

Son dönemde enflasyonun yükselmesiyle birlikte araba fiyatları da uçtu. Bu nedenle vatandaşlar araba almak istediklerinde kredi çekme yöntemine gidiyorlar. Renault’tan da konu hakkında önemli bir açıklama geldi.

Halkbank kesenin ağzını EYT’liler için açtı! 100 bin TL’ye kadar çekme imkânı!

EYT’den emekli olmak için eksik primlerini borçlanma yoluna gidenlere müjde Halkbank’tan geldi. Aylık 2 bin TL’den başlayan geri ödeme olanağı sunan banka, kredi çekme koşullarını da uygun hale getirdi. Peki EYT kredisine nasıl başvurabilirsiniz?

Nakite ihtiyacı olan vatandaşa müjde PTT’den geldi! 100 bin TL’ye kadar kredi sağlanacak

Artan fiyatlar ve büyüyen ihtiyaçlar pek çok vatandaşı nakit sıkıntısına sokarken müjdeli haber PTT’den geldi. 3 ay ertelemeli şekilde çekme imkanı da bulunan kredi için SMS yoluyla da kolay başvuru yapmak mümkün. Peki 100 TL’yi bulan kredi ödemesi için nasıl başvurulacak? Kimler başvurabilir?

Halkbank’tan darda kalanı rahatlatan müjde!  Kredi notu düşük olanlara ilaç gibi gelecek!

  Toplam 50 bin liraya kadar kredi çekme imkanı veren Halkbank’ın bu kredisini kredi notunun düşük olması sebebiyle bankalardan kredi çekemeyen vatandaşlar da yararlanabilecek.

PTT isteyen herkese 10 bin TL dağıtıyor!  Sadece SMS atmanız yeterli! Bu para kapış kapış gidiyor!

Nakit paraya ihtiyacı olanlar için çeşitli bankalardan kampanya haberleri duyurulurken, PTT’den de bir müjdeli haber daha geldi. Peki, PTT’den 10 bin lira kredi çekme işlemi nasıl yapılır? Başvuru detayları ve katılım şartları nelerdir? İşte detaylar...

Ziraat Bankası’ndan bu kart için başvurana tam 300 TL hediye!

Düzenlediği kampanyalarla alışveriş, kredi çekme gibi işlemlerde avantajlı koşullar sunan Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla yüzleri güldürdü. Banka, o işlemi yaptırana tam 300 TL hediye ediyor. Peki ne yapmanız gerekli? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…

PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

Fatura tahsilatından destek ödemelerine pek çok işlemin yapılabildiği PTT’den uygun faizlerle kredi çekme imkanı da bulunuyor. Özellikle 2,69’dan başlayan faiz oranlarıyla emeklilere verilen uygun kredilerden pek çok kişi habersiz. Peki PTT’den nasıl kredi çekilir? Kimler PTT kredisi alabilir?

Emekli biri ne kadar kredi çekebilir? Emekliler ihtiyaç kredisi çekebilir mi?

Kredi konusu pek çok insan için önem arz eden bir konudur. Kredi çekme şartları en ince ayrıntısına kadar araştırılır. İşte bu konuda emeklilerin merak ettiği bazı hususlar!

Konut kredisi faizleri Eylül'ün ilk haftasında ne oldu?

Konut sahibi olmak isteyen ve bunun için de konut kredisi kullanacak olan kişiler önce faiz oranlarını, kredi çekme koşullarını ve konut kredisinin nasıl çekildiğini araştırıyor. Peki birçok vatandaş tarafından merak edilen konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

0,64 faizle konut kredisi veren bankalar!

Konut kredisinde birçok banka yeni destek paketlerini hayata geçirdi. Pakete göre, konut kredisi kullanacak vatandaşlar için, 0,64 faiz oranıyla kredi çekme imkanı sunuluyor. Peki ödemeler nasıl yapılıyor? Hangi bankalar destek kredisi veriyor? İşte detaylar...

Konut kredisi faiz indirimi satışları nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının açıkladığı destek paketleri içinde birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz, 15 yıla varan vade ve aylık yüzde 0,64 faiz oranı ile kredi çekme imkanı sunuldu...

arsaya kredi çekme şartları Haberi

arsaya kredi çekme şartları

Arsaya kredi çekilir mi?

Taşınmaz sahibi olmak isteyen ancak elinde yeterli nakit parası bulunmayan vatandaşlar, bankalara müracaat ederek, kredi talebinde bulunabiliyor.


Bunun en bilinen örneği; konut kredileri olarak karşımıza çıkıyor. Konut sahibi olmak isteyen kimseler, uzun vadeli ve düşük faizli konut kredilerinden faydalanarak, ev sahibi olabiliyor.


Peki arsa sahibi olmak isteyenler? Arsa sahibi olmak isteyen kimseler kredi kullanabilir mi? Arsaya kredi çekilir mi? Arsaya kredi nasıl çekilir?


Arsa üzerine kredi çekmek..

Arsa sahibi olmak isteyen kimselere bazı bankalar "arsa kredisi" adı altında kredi imkanı sunuyor. Ancak sunulan imkanlar ve kredi için aranan şartlar bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. 


Ancak arsa kredisi için sunuluan ortalama imkanlar ve başvuru için aranan şartlar şu şekilde karşımıza çıkıyor:


Aranan şartlar:

- Alınacak olan arsanın belediye sınırları içerisinde ve imarlı olması gerekiyor. 

- Bazı...