27 / 09 / 2024

arzurum inşaat malzemesi

arzurum inşaat malzemesi

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yakutiye ilçesindeki 4 aynı kereste deposundan malzeme çalan kişilerin peşine düştü.

İMSAD açıkladı: İnşaatta yurt içi siparişler zayıfladı, İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi 0,87 puan azaldı!

İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeks, bu yılın ağustos ayında bir önceki aya göre 0,87 puan azaldı ve 67,19 puana düştü. İşte sektör beklentileri ve son gelişmeler...

İnşaat malzemesi ihracatı Temmuz'da yüzde 6,9 artarak 2,49 milyar dolara ulaştı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi ihracatı Temmuz ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 6,9 artış göstererek, 2,49 milyar dolara ulaştı.

İMSAD açıkladı: İnşaat sektörü 6,5 büyürken, inşaat malzemesi üretimi yüzde 13,8 düştü!

2024 yılının ikinci çeyreğinde inşaat sektöründe yüzde 6,5 büyüme görülürken, inşaat malzemesi sanayi üretimin Haziran da yüzde 13,8 oranında düşüşe geçti.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi yüzde 13,8 oranında azaldı!

Türk inşaat sektörü bu senenin ikinci çeyreğinde yüzde 6,5 büyürken inşaat malzemesi sanayi üretimi ise 2024’ün haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,8 azaldığı belirtildi.

İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz’da yükseldi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2024 sonuçlarına göre endeks, Temmuz’da bir önceki aya göre 0,25 puan artarak,  68,06 puana yükseldi. 

İnşaat malzemesi sanayi üretimi mayısta yüzde 2.5 büyüme kaydetti!

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi 2024 yılının mayıs ayında geçen yılın mayıs ayına kıyasla yüzde 2,5 oranında büyüme kaydetti.

İnşaat malzemesi ihracatı 2,7 milyar dolara çıktı!

Türkiye İMSAD, İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi’nin merakla beklenen 2024 Mayıs ayı sonuç raporunu yayınladı. Söz konusu raporda yer alan detaylara göre inşaat malzemesi ihracatı 2,7 milyar dolara çıktı.

1954 yılında inşaat malzemesi stoku 750 tona ulaşmış!

1954 yılında Ticaret Bakanlığı müfettişleri yaptıkları denetimler sonrasında toplam 750 ton inşaat malzemesi stoku tespit etmiş.

İnşaat malzemesi sanayi üretiminde yüzde 10.9'luk artış!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu'nun merakla beklenen Mayıs 2024 sonuçlarına göre, inşaat sektörü 2024 yılı ilk çeyrekte yüzde 11,1 büyürken, üretim artışı da, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 10.9 şeklinde gerçekleşti.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi yüzde 24,7 arttı!

Türkiye İMSAD tarafından paylaşılan rapora göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2024 yılının Şubat ayında bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 24,7 artış gösterdi. Bu yılın ilk 2 ayındaki üretim artışı ise geçen senenin ilk 2 ayına göre yüzde 14,3 şeklinde gerçekleşti.

İMSAD açıkladı! İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi mart ayında 71,27 puana kadar çıktı! 

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Mart 2024 sonuçlarını duyurdu. Bileşik Endeks, şubat ayında bir önceki aya oranla 0,06 puan artış gösterdi ve yaşanan bu artış ile 71,27 puan seviyesine kadar çıktı. 

İnşaat malzemesi ihracatı 29,31 milyar dolar oldu!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi 2024 yılı şubat ayı sonuçlarına göre bu yılın Şubat ayında inşaat malzemesi ihracatı miktar olarak 3,62 milyon tona çıkarken, Şubat itibarıyla yıllık (son 12 aylık) inşaat malzemesi ihracatı da 29,31 milyar dolara çıktı.

İnşaat sektörü bu yıl kentsel dönüşüm ile büyüyecek! 

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu'nun Mart 2024 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2024 Ocak'ta bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 3,3 yükseldi. İşte raporda yer alan tüm bilgiler... 

arzurum inşaat malzemesi Haberi

arzurum inşaat malzemesi

Erzurum'da hurdacıda çalışan 6 kişi Sanayi Mahallesi'ndeki keresteciler sitesinden çaldıkları malzemelerle kendilerine villa yaptı.


Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yakutiye ilçesindeki 4 aynı kereste deposundan malzeme çalan kişilerin peşine düştü. İşyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, sağ ayağında aksama olan bir kişi ve açık kasa bir kamyonet tespit etti. Yapılan incelemede bu kişinin ve kamyonetin Erzurum’da hurdacı olarak faaliyet gösteren A.K.’nın olabileceğini tahmin edilerek yakın takibe alındı.


Olaylarda kullanılan kamyonetin bu iş yerine ait olduğu görülerek, iş yeri çalışanlarının kamera görüntülerindeki şüpheli eşkallerinin uyması üzerine polis 18 Eylül günü işyerine operasyon düzenledi ve hırsızlık olaylarıyla ilgili iş yerinde A.K. (37), A.B. (18), A. K. (29), E. B. (19), A.K., (26) ve A.G. (25) gözaltına alındı.


Şüphelilerin,...