01 / 05 / 2024

ASELSAN sensör sistemleri

ASELSAN sensör sistemleri

ASELSAN sensör sistemlerini teslim etti. ASELSAN tarafından geliştirilen, Alaska’daki petrol boru hatlarını gözleyen insansız uçan sistemlerinde kullanılacak sensörler, Los Angeles'ta bulunan AeroVironment firmasına teslim edildi.

ASELSAN sensör sistemlerini teslim etti!

ASELSAN sensör sistemlerini teslim etti. ASELSAN tarafından geliştirilen, Alaska’daki petrol boru hatlarını gözleyen insansız uçan sistemlerinde kullanılacak sensörler, Los Angeles'ta bulunan AeroVironment firmasına teslim edildi.

ASELSAN sensör sistemlerini AeroVironment'a teslim etti!

ASELSAN sensör sistemlerini teslim etti. ASELSAN tarafından geliştirilen, Alaska ’daki petrol boru hatlarını gözleyen insansız uçan sistemlerinde kullanılacak sensörler, Los Angeles'te düzenlenen törenle teslim edildi.

TCDD olası afetler için düğmeye bastı! Demiryollarına deprem sensörü sistemi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ray hatlarına sel ve deprem riskine karşı uyarı sistemleri yerleştirmeye başlandığını duyurdu.  

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Samsung hayranlarına müjde! Döndürülebilir Flex Ekran Tanıtıldı

Samsung'un Sensör OLED ekran teknolojisi, ekranın herhangi bir yerindeki parmak izlerini tanıyabilir ve kalp atış hızını, kan basıncını ve stres seviyelerini ölçebilir.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Sony Xperia 1 V piyasaya sürüldü! İşte özellikleri

Sony kısa bir süre önce küresel pazarlarda yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia 1 V'yi tanıttı ve düşük ışıklı fotoğrafçılıkta önemli bir gelişme vaat eden mobil yığın sensör için benzersiz Exmor T'yi tanıttı.

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi; kırıştırmadan özenli ve etkin yıkama yapar. Hassas sensör sistemi ile en verimli su tüketimini sağlar. Peki, Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas'ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas, Hepsi burada sitesinde indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Viomi Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas kaç TL?

Arçelik Kurutma Makinelerinde 10 Yıl Motor Garantisi! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Arçelik çamaşır kurutma makinesi alacaklar için 10 yıl motor garantili teknolojisiyle merak konusu oluyor. Peki geri iade etme süresi nedir? Akıllı Nem Sensörü ne işe yarıyor? 

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü,gelişmiş buhar sensörü,akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.

Beko KM 99 Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Değiştirilebilir kapak yönü ile büyük kullanım avantajına sahip olan Beko kurutma makinesi, çamaşır miktarına göre enerji harcayan akıllı nem sensörü ve iron finish teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, iron finish teknolojisi ne işe yarar? Beko KM 99 B, yorgan kurutur mu? İşte cevabı...

ASELSAN sensör sistemleri Haberi

ASELSAN sensör sistemleri


ASELSAN tarafından geliştirilen, Alaska'daki petrol boru hatlarını gözleyen insansız uçan sistemlerinde kullanılacak sensörler, Los Angeles'te düzenlenen törenle AeroVironment firmasına teslim edildi.


ASELSAN'dan yapılan açıklamaya göre, ASELSAN ile AeroVironment firması arasında sivil ve askeri aviyonik, elektronik ve elektro-optik sistemler ile algılayıcılar ve haberleşme sistemleri konularında planlanan işbirliği kapsamında daha önce "mutabakat muhtırası" imzalanmıştı. AeroVironment firmasının Los Angeles'teki tesislerinde düzenlenen törende, anlaşmanın kapsamı güvenlik ve enerji sistemlerini de içerecek şekilde genişletildi. 


Tören kapsamında ayrıca ASELSAN tarafından geliştirilen ve AeroVironment firmasının Alaska'daki petrol boru hatlarını gözleyen insansız uçan sistemlerinde kullanılacak ileri teknoloji sensör sistemleri de teslim edildi.


Törende imzalar, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Canpolat,  AeroVironment Yönetim Kurulu Başkanı Tim Conver ve ALTOY Genel Müdürü Halit Yılmaz tarafından atıldı. 


ASELSAN ile AeroVironment firması arasında işbirliği


İmzalanan muhtıra...