30 / 04 / 2024

Asım Balcı altındağ projeleri

Asım Balcı altındağ projeleri

Yeni iş imkanlarına sahip bir ilçe inşa edeceklerini dile getiren Başkan adayı Balcı “Turizmden kendine düşen payı alan, ticari merkezlerini yeniden cazip hale getirmiş, mutlu ve huzurlu bir Altındağ oluşturacağız” diye açıklama yaptı. 

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Bakan Özhaseki: Türkiye'de 6 milyon bağımsız bölüm risk altında!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 6 milyon bağımsız bölümün risk altında olduğunu söyledi.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

İslam Memiş altında alım fırsatını açıkladı! Rekora günler kaldı

Altın fiyatları ABD'den gelen güçlü verilerle düşüş trendine girdi. Ons altında yaşanan düşüşle gram altın 1700 TL'nin altına kadar indi. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında İslam Memiş, alım fırsatı olabileceğini söyledi. İşte İslam Memiş'in rekor tahmini...

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika! Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika... Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın...

Altında alım fırsatı devam ediyor mu? Bu tarihe dikkat! Uzmanlardan peş peşe çok konuşulacak açıklamalar!

Bir tarafta 2023’ün başından bu yana yüzde 47 değer kazanan gram altın fiyatı, bir tarafta da ons altında dolar bazı yaşanan yüzde 6 seviyesindeki artış. Yurt içinde altının gram fiyatı rekor kırmayı sürdürürken, “Bu seviyelerden altın alınır mı?” sorusuna uzmanlar bir bir açıklama getirdi.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Asım Balcı altındağ projeleri Haberi

Asım Balcı altındağ projeleri

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, seçilmesi halinde Altındağ’a yapacağı projelerini Star Gazetesi’nden Talat Doymuş'a anlattı. 

Üç dönemdir başarılı bir başkanlık yapan Veysel Tiryaki’den sonra ilçeyi yeşiliyle, kültürüyle, turizmiyle herkesin gurur duyacağı yer haline getireceğini söyleyen Balcı “Vatandaşların ilk talepleri ulaşılabilir bir belediye başkanı” diyen Balcı “Biz şu an sürekli milletimizin içindeyiz. Seçim sonrası da böyle olacak. Hafta bir belediyede Halk Buluşması yapacağız. Yine her hafta bürokratlarımızla mahallelerimize gidip hemşehrilerimizi dinleyeceğiz. Muhtarlarımızla da düzenli görüşüp mahallelerimizle ilgili istişare edeceğiz” diye açıklama yaptı. 

Seçimlerden hemen sonra çocuklara yönelik projelere ağırlık vereceğini söyleyen Balcı “Onların sadece bilgisayar, tablet, telefon başında değil güzel şekilde zamanlarını geçirebileceği alternatifler oluşturacağız. Spor ve kültürel etkinliklerle hem eğlenecek hem kendilerini geliştirecekler. Çocuklarımız için kameraların...