29 / 08 / 2024

Aşkabatın altyapı işleri nata holding

Aşkabatın altyapı işleri nata holding

Aşkabat'ın trafik sorununa çözüm olacak altyapı çalışmalarını Türk şirketlerinden NATA Holding üstlendi. Proje kapsamında Aşkabat'ta trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda 18 adet köprülü kavşak, 54 adet yaya alt ve üst geçidi yapılacak.

Çankaya Belediyesi'nden Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediyesi tarafından  Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama geldi ve kamu yararına aykırılıklar olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılması çevrecileri ayağa kaldırdı!

Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasını imara açması çevrecileri de ayağa kaldırdı. Söz konusu arsa için imza kampanyası başlatıldı.

Dışişleri Bakanlığı açıkladı! 170 kadrolu personel alımı yapılacak...

Dışişleri Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere 170 kadrolu personel alımı yapılacağını açıkladı. Yapılan duyuru kapsamında başvuru şartları neler? Adaylarda bulunması gereken başvuru nitelikleri nelerdir?

Dışişleri Vakfı'nın kurulması Meclis'te: Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri geldi! 

Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın kurulmasını düzenleyen kanun teklifinin Meclis'e sunulduğu belirtildi. Söz konusu vakıf için Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri yapıldı. İşte ayrıntılar..

İçişleri Bakanlığı açıkladı! Bakanlık bünyesine 1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bakanlığın merkez teşkilatına ve taşra teşkilatında da istihdam etmek üzere toplamda 1608 sözleşmeli personel alınacağını belirtildi.

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

12 milyonu aşkın kişi bu tarihi bekliyor! 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 

12 milyonu aşkın kişinin merakla beklediği 29 Ekim 2023 ikramiyesi geçtiğimiz günlerde yasalaştı. Peki 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak, kimler yararlanacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Başvuru şartları tek tek açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımladığı ilanda başvuru şartlarını ve detayları da paylaşan Dışişleri Bakanlığı, son başvuru tarihinin 14 Temmuz 2023 olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanlığı'ndan 1.000 TL bayram harçlığı açıklaması! Hemen şimdi buraya bakın, son dakika!

İçişleri Bakanlığı, yaklaşan bayram öncesi vatandaşların merakla beklediği bayram harçlığı konusunda açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı KPSS'siz Memur Alımı yapacağını açıkladı! Memur olmak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

İçişleri Bakanlığı tarafından KPSS'siz memur alımı ilanı duyuruldu. Memur alımı yapacak olan Bakanlık  başvuru şartlarını açıkladı. İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi 2023 memur alımları başlıyor! Memur olmak isteyenler fırsatı sakın kaçırmayın!

İçişleri Bakanlığı tarafından memur alımı ilanı duyurulduç. Göç İdaresi 2023 memur alımları için başvuru tarihi belli oldu. Memur olmak isteyenler fırsatı sakın kaçırmayın! İşte İçişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları...

Aşkabatın altyapı işleri nata holding Haberi

Aşkabatın altyapı işleri nata holding


Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ın trafik sorununa çözüm olacak altyapı çalışmalarını Türk şirketlerinden NATA Holding üstlendi.


Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov tarafından kabul edilen NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Kandemir, kentin trafik sorunun çözülmesi, güzelleştirilmesi ve altyapı çalışmaları projesiyle ilgili bilgi verdi.


Toplam 995 milyon 940 bin dolarlık projeyi imzalayan Berdimuhamedov, projenin yapımında başkentteki tüm kurumların görüşlerinin alınmasını istedi.


 Proje kapsamında Aşkabat'ta trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda 18 adet köprülü kavşak, 54 adet yaya alt ve üst geçidi yapılacak. Bunun yanı sıra 59 kilometrelik yol, 180 kilometrelik yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu boru hattı ve 60 kilometrelik galeri inşa edilecek.


Cüneyt Kandemir, bir Türk şirketi olarak altyapı projelerini üstlenmekten memnun olduklarını ve Türkmenistan'da uzun vadeli bulunmak istediklerini kaydetti.


Aralık...