14 / 05 / 2024

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat adres 

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat adres 

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

İstanbul'da 600 binden fazla yapı 6.7'lik depremi bile kaldıramaz! Yeni yerler imara ve yapılaşmaya açılmamalı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi de gündem oldu. Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, X sosyal medya hesabından İstanbul'da yeni alanların yapılaşmaya açılması ve deprem tehlikesi ile ilgili paylaşım yaptı. 

Depremde 'çelik yapı' detayı! Uzmanlar tek tek açıkladı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin üzerinden 10 ay geçti. Yaralar sarılmaya çalışılırken, uzmanlardan çelik yapı önerisi geldi. İşte detaylar...

Deprem bölgesine inşa edilen konutlar, Bitlis'teki yapı malzemesi üretimini 2,5 kat artırdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma yol açtığı illerde binlerce deprem konutunun yapılması, Bitlis'teki bims (yapı malzemesi) üretimini 2,5 kat artırdı.

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Tuncal tarafından kuruldu.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu: "141 bin 300 konutun yapımına başladık"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Asrın felaketinin 3'üncü ayında 141 bin 300 konutun yapımına başladık. 58 bin 629 konutun temellerini attık" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Asr Tedarik Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asr Tedarik Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 747 bin 26 TL sermaye bedeli ile ASR Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Rsa Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rsa Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 12 milyon 299 bin 170 TL sermaye bedeli ile Asr Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat adres  Haberi

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat adres 

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her nevi inşaat malzemeleri , demir , beton , bakır ,kum, çakıl ,mıcır, çimento , kireç ,tuğla ,kiremit ,seramik, granit ,çini ,fayans, karo ,mozaik mamülleri ,taş ,mermer ,yer döşemeleri, boya ,nalburiye malzemeleri ,sıhhi tesisat malzemeleri ,kapı ve pencere doğramaları ,her türlü çelik konstruksiyon işleri, hazır sıva iç ve dış sıva, badana ,tecrit ve izolasyon malzemeleri, asma tavan ,çatı ,pencere ve kapı sistemleri her türlü pvc ,membran ,yalıtım malzemeleri ,zemin kaplamaları, mantolama ve duvar kaplamaları ,alüminyum demir ve metal doğrama ve benzeri her türlü inşaat...