17 / 05 / 2024

Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral

Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral projesi için 8 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Hatay Defne'de rezerv alan krizi: Tahliye için 1 gün süre verildi, habersiz yıkım başlatıldı! 

Hatay Defne’de orta hasarlı olmasına karşın yıkım kararı verilen konutların tahliye edilmesi için bir günlük süre tanındı. Yıkım için gelen ekip vatandaşların direnmesi üzerine geri gitti. İşte detaylar...

Hakmar’da 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü!

Ucuz ve kaliteli ürün satışıyla bilinen Hakmar’da yeni indirimler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 22 Kasım 2023 fiyat listesi...

17 bankadan 9’u kömür projelerini finanse etmeyecek!

Türkiye’deki 17 bankanın iklim değişikliğiyle mücadelede attığı adımları mercek altına alan rapora göre, 2022’den bu yana bir banka daha yeni kömür projelerini finanse etmeyeceğini açıkladı ve rakam 9’a yükseldi.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

SGK’dan flaş duyuru! Ayda 3 emekli maaşı almak artık mümkün! Tüm detaylar peş peşe açıklandı!  

SGK’dan yapılan duyuruya göre, tek şartla üç maaş birden alabilmek artık mümkün. Pek çok kişi, SGK tarafından sunulan önemli bir avantajı hâlâ bilmiyor. SGK, yurttaşlara çift ve üçlü emekli maaşı alma hakkı sunuyor. Peki, bu haktan kimler faydalanabilir? İşte konuya ilişkin merak edilen detaylar...

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

A101’de döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren pek çok ürününe indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü. İşte 22 Haziran Perşembe A101 fiyat listesi...

ŞOK’ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü!

ŞOK’ta indirim kampanyası devam ederken yeni indirimli ürünler kataloğu ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Buna göre, 8 Haziran’a özel, ŞOK'ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü. İşte 8 Haziran Perşembe ŞOK fiyat listesi.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

EYT’yi bekleyenler dikkat! Emekli maaşları düşük mü olacak?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, ayrıntılar  da yavaş yavaş şekilleniyor. EYT düzenlemesiyle emekli olanlarda yaş şartı aranacak mı? Maaşları diğer emeklilere göre daha düşük mü olacak? Sosyal Güvenlik Başuzmanı Uzmanı İsa Karakaş yanıtladı.

Maaşlara ek 1000 TL'lik doğal gaz desteği yapılacak! Isınma (kömür, odun) yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana 1000 TL'lik doğalgaz ve ısınma (odun, kömür) desteği sağlanacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu destekten faydalanacak. Peki, 1000 liralık doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

Bu kış ne doğalgaz ne kömür… Vatandaş yanacak! Yeni kömür fiyatları ağızları açık bıraktı…

Başta Avrupa olmak üzere dünya çapında yaşanan enerji krizinin etkisi ve akabininde arzda yaşanan bozulmalarla kömür fiyatları rekor kırdı. Buna göre kömürün ton başına fiyatı 436,71 dolara çıktı.

Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral Haberi

Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Beldesi'nde ''Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral ve Kül depolama alanı'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: İncirli İlköğretim Okulu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi:08/01/2015

Proje Sahibi: Astoria İç ve Dış Ticaret...