24 / 07 / 2024

Atakule yeniden gün yüzüne çıkıyor

Atakule yeniden gün yüzüne çıkıyor

Türkiye'nin ikinci, başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule yenileniyor. 200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek proje, yenilenen yüzüyle 2016 yılının son çeyreğinde açılacak.

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

Türkiye’nin deprem haritası yeniden güncelleniyor

Türkiye Diri Faylarının Paleosismolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Araştırma Platformu, diri faylar, fay segmentleri üstünde paleosismoloji temelli çalışmalar sürdürecek ve bu çalışmalar sonrasında Türkiye Deprem Tehlike Haritası yeniden güncellenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile birlikte doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Borsa, Japonya’ya rağmen günü kazançla kapadı! Bugün en fazla hangi sektör kazandırdı?

Borsa İstanbul bugün Japonya’dan gelen haberlerde önce dalgalansa da daha sonra toparlayarak günü yeniden kazançla kapadı.

Motorinde fiyatlar bir kez daha oynadı! Akaryakıt fiyatları Salı günü yeniden değişecek!

Motorin litre fiyatına bugün itibariyle zam geldi. Ancak 6 Aralık Salı gününden gerçekli olacak şekilde yeni bir indirim yapılacak.

Eviniz, arsanız, yazlığınız varsa hemen bakın! Son 5 gün! Peş peşe zam da geldi!

Emlak vergisinin ikinci taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım 2022 olarak açıklandı. Yeniden Değerleme Oranı’nın yüzde 122,93 olarak kesinleşmesinin ardından emlak vergisi 2023 yılında yüzde 65,5 daha artacak. Emlak vergisini zamanında ödemeyenlere ise kötü haber var.

Benzine indirim müjdesi! Perşembe günü pompaya yansıyacak! Son dakika Opet, BP, PO, Shell 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Akaryakıtta indirim müjdesi yeniden verildi. Buna göre, 17 Kasım Perşembe gününden itibaren geçerli olacak benzine indirim yapılacak. Peki benzine ne kadar indirim gelecek? İşte ayrıntılar ve güncel Opet, BP, PO, Shell 16 Kasım 2022 fiyat listesi... 

Akbank’tan rekor promosyon! Son gün belli oldu!

Akbank, emekli maaşı promosyon tutarını yeniden güncelledi. SGK ile yapılan görüşmelerin ardından baş döndüren promosyon yarışına özel bankalar da dahil oldu. Akbank, yüksek promosyon konusunda dikkat çeken bankalar arasında. Peki Akbank ne kadar promosyon veriyor?

Chery GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde görücüye çıktı!

Birkaç ay önce TIGGO8 PRO, TIGGO7 PRO ve Omoda5 olmak üzere üç SUV modeliyle Türkiye pazarına yeniden giriş yapan Çinli otomobil devi Chery Automobile Co. Ltd. GENE’yi Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde tanıttı. 

Altında resmen tarih verildi, baş döndüren trafikten yorulanlar buraya! Perşembe günü bu kadar olacak

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler vatandaşları hayli meraklandırıyor. Altın bir gün yükselişe geçerken, diğer gün yeniden düşüş seyri gösteriyor. Altın fiyatlarında bir tarih verildi. İşte o tarih hakkındaki tüm detaylar...

Altın fiyatlarıyla ilgili uzman isimden uyarı! 2 gün sonra bu seviyeye gelecek

Gram altın, ons altın fiyatlarındaki yükselişle uzun süreli düşüşüne son verdi ve bir haftada 70 liradan fazla kazandırıyor. Piyasa analistinden Cuma günü için kritik uyarı yapıldı. Analist, altının gram fiyatı için Cuma günü düşüş ve ardından yeniden yükseliş beklendiğini belirtti.

Dolar yeniden atağa kalktı! Analistler doların 7 gün sonra atacağı golü şimdi yazdı

Dolar fiyatlarında yeniden yükseliş meydana geldi. Analistler de doların atağa kalmasının ardından 7 gün sonra geleceği seviye hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Atakule yeniden gün yüzüne çıkıyor Haberi

Atakule yeniden gün yüzüne çıkıyor


Türkiye'nin ikinci, başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule yenileniyor. 200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek proje, yenilenen yüzüyle 2016 yılının son çeyreğinde açılacak. 


Tamıan Group İcra Kurulu Başkanı Murat Taıman, Atakule GYO İcra Kuınlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı, A Tasarım Yönetim Kumlu Başkam Ali Osman Öztürk ve JLL Türkiye Başkanı Avi Aİkaş'm katılımıyla gerçekleştirilen Atakule lansmanmda Tannan, mevcut yapıyla devam etmenin imkansız olduğunu söyledi. Tannan, "Portföyümüzde pek çok başka değerli gayrimenkul olmasına rağmen, Atakule hiç kuşkusuz manevi açıdan en önemli, en kıymetli mal varlığımız. Ankara nasıl Tannan Ailesi için çok önemli bir yerde duruyorsa, Atakule de Ankara için aynı merkezi yerde duruyor. Bu bilinçle Atakule'yi tekrar kentin kalbinin attığı bir...