08 / 05 / 2024

Atalian Türkiye 42 MASLAK tesis yönetimi

Atalian Türkiye 42 MASLAK tesis yönetimi

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

TÜİK açıkladı! Türkiye'deki kadın nüfusu belli oldu

Türkiye'de kadın nüfusu 42 milyon 638 bin 306 olarak kaydedildi. Yapılan açıklama kapsamında, bu da nüfusun yüzde 49,9'un kadınlardan oluştuğu anlamına gelmektedir.

İstanbul’da 1 metrekare konut fiyatı 42 bin TL'ye, Türkiye genelinde ise 28 bin TL'ye yaklaştı!

GYODER'in Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 3. Çeyrek Raporu’na göre, Türkiye genelinde birim metrekare fiyatı 27,840 liraya ulaştı. İstanbul'da ise en yüksek metrekare fiyatı 41,766 TL oldu.

Türkiye'de taşınma oranı yüzde 42 arttı! 

Armutcom'un nakliye alanında özelleşen markası RahatTasincom'un yayınladığı verilere göre; Türkiye'de 1 Temmuz – 31 Aralık 2020 arası taşınma oranları yüzde 42 arttı. 

Tarihi Türkiye Han icradan satışa çıktı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih'te bulunan tarihi Türkiye Hanı'nı satışa çıkardı. 9 Eylül'de ihalesi gerçekleşecek tarihi han için 42 milyon lira isteniyor...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Yabancılar Türkiye'den 15 yılda 42 milyar dolarlık konut aldı!

Fuzul Grup tarafından hazırlanan "Yabancılara Konut Satışından Elde Edilen Gelir" başlıklı rapora göre, yabancılar, 2003-2017 döneminde Türkiye'den yaklaşık 42 milyar dolarlık gayrimenkul aldı.

AB ülkeleri yatırımda yine Türkiye'yi seçti!

AB ülkelerinin Türkiye'ye yönelik uluslararası doğrudan yatırım tutarı, yüzde 42 arttı ve 1,7 milyar dolara yükseldi. Öte yandan söz konusu dönemde 1,3 milyar dolarlık gayrimenkul alımı gerçekleşti.

Türkiye gayrimenkul sektörüne güveniyor!

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri, 2016 yılı 3. çeyrek döneminde geçen çeyrek döneme göre yüzde 1,42 artışla 121,4 (Kısmen İyimser) olarak ölçülmüştür.

Türkiye'de otel yatırımları yüzde 42 geriledi!

Otel projelerinde yatırım tutarı geçen yılın mart ayına göre yüzde 46, yılın ilk çeyreğine göre yüzde 42 geriledi. Türkiye Otelciler Birliği, yılın ilk çeyreğinde Türkiye'de toplamda 27 şehirde 53 yeni otel projesi için teşvik belgesi alındığını belirtti

Türkiye İş Bankası'nın İş GYO'daki payı yüzde 42,46!

Türkiye İş Bankası, 29 Aralık'da İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,67-1,74 TL fiyat aralığından 1 milyon 67 bin 463 adet alış işlemi ortaklığınca gerçekleştirildi.

Başaran Ulusoy: Türkiye 42 milyon turist sayısını aşacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını beklediklerini söyledi..

Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 741 bine ulaştı!

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) verilerine göre 10 yıl önce Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 584 bin iken, bu rakam yüzde 42 artarak 2014'te 830 bine ulaştı.

Atalian Türkiye 42 MASLAK tesis yönetimi Haberi

Atalian Türkiye 42 MASLAK tesis yönetimi

Türkiye’nin en büyük tesis yönetimi firmalarından olan Atalian Türkiye, hizmet verdiği gayrimenkul projelerine 42 Maslak projesini ekledi. Bay İnşaat’ın tasarladığı ve Türkiye’nin ilk temelinden itibaren sanat konseptiyle yapılan projesi 42 Maslak’ın entegre tesis yönetimi Atalian tarafından sağlanacak.

Bay İnşaat tarafından inşa edilen ve Maslak’ta 250 bin metrekare alan üzerinde yükselen 42 Maslak projesinin güvenlik, temizlik ve teknik servis hizmetlerinin yönetimini Atalian Türkiye yapacak.

İstanbul’un merkezi iş alanı olarak bilinen değerli ve prestijli bölgesi Maslak’ta bulunan 42 Maslak'ta, 250 bin metrekare üzerine kurulu konutlar, iş yerleri, spor alanları ve alışveriş mahallesi yer alıyor. Atalian, yapılan anlaşma kapsamında 5 sene süreyle projenin konut, ofis ve AVM alanlarında temizlik, güvenlik, teknik servis hizmetlerinin yönetimini yürütecek.

Atalian Türkiye ve Bay İnşaat arasında yapılan iş birliğine...