22 / 07 / 2024

Atilla Yeşilada koronavirüs analizi

Atilla Yeşilada koronavirüs analizi

Koronavirüs salgını sebebiyle dünya genelinde borçlu firmaların yakında iflas bayrağını çekebileceğini bildiren ekonomist-yazar Atilla Yeşilada, bazı devletlerin de moratoryum ilan etmek zorunda kalacağı öngörüsünde bulundu.

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'dan çarpıcı paylaşım: Seneye inşaatçı iflasları başlar!

Konut sektöründe tehlike çanları çalarken, ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada'dan da çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Yeşilada paylaşımında seneye inşaatçı iflasları başlayacağını söyledi.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan korkutan dolar senaryosu! Dolar hiç artmayacak! Felakete hazır olun!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, dolar yatırımcılarına kötü haberi verdi. 'Felakete hazır olun' diyen Yeşilada tarih verdi. İşte son dakika dolar yorumu...

Dolar tavan yapacak diyen Atilla Yeşilada'dan yeni açıklama! Yatırımcılar artık buna yatırım yapıyor!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, doların gerilemesiyla yatırımcıların borsa ve faize yöneldiğini açıkladı.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan uyarı: Kira bedelleri artacak!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, konut piyasasındaki durgunluk ve vergilendirme konusundaki iddialar hakkında değerlendirmeler yaparak kira bedellerinin artacağını söyledi. İşte Ekonomist Atilla Yeşilada'nın o açıklamaları...

Atilla Yeşilada'dan dolar açıklaması geldi! Dolar kuru ne olacak? 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, dolar kuru ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İşte Atilla Yeşilada'nın o açıklamaları...

Ekonomist Atilla Yeşilada 'Konuta yatırım yapan binlerce kerizin acısı artmasın' dedi! Ev sahiplerinden tepki geldi!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut yatırımı ile ilgili bir paylaşımda bulundu, söz konusu paylaşıma ev sahiplerinden tepki gecikmedi. İşte Yeşilada'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

V Yeşilada ön talep topluyor! İsra Holding'ten 769 konutluk yeni proje!

İsra Holding imzası ile hayata geçirilen V Yeşilada projesinde ön talep süreci başladı. 3 etap olarak yükselecek olan projenin ilk etabı V Yeşilada Göl olarak açıklandı.

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Ekonomist Atilla Yeşilada Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Bankanın faiz kararı ile ilgili ekonomist Atilla Yeşilada faiz beklentisini açıkladı. 

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Ekonomist Yeşilada, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu: Halka arzın sonu kötü olabilir

Halka arz son zamanlar milyonlarca vatandaş hisse alım-satım işlemlerine aktif olarak katıldığı bir araç. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, yaşanan halka arz patlaması hakkında ciddi uyarılarda bulunuyor. Peki Yeşilada’ya göre halka arzın muhtemel sonu ne olacak? İşte önemli açıklamalar…

Atilla Yeşilada koronavirüs analizi Haberi

Atilla Yeşilada koronavirüs analizi

Ekonomist-yazar Atilla Yeşilada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının toplumsal ve ekonomik sonuçlarını masaya yatırdı.

Sputniknews'te yer alan habere göre, küresel çapta bir ekonomik deprem yaşanacağını dile getiren Yeşilada, Türkiye’nin aldığı önlemlerin de yetersiz olduğunu söyledi.

Yeşilada’nın "Başımıza geleceklerin farkında mıyız?" başlıklı yazısında şu ifadelere yer verildi:

"İyi senaryoda  bir yıl içinde filan aşı bulunur, dünyaya dağıtılması da altı ay alır, yani hastalık bir çok yerde 1.5 yılda filan biter.

Bu süre zarfında dünya ekonomisinin toparlanması da mucize olur. Çünkü, zaten zar-zor ayakta duran Gelişmekte Olan Ülkeler’in (GOÜ, Piyasalar = GOP) çok FX borçlu şirketleri yakında topu atacak. Arjantin, Güney Afrika Cumhuriyeti, Lübnan, Afrika’da adını dahi telaffuz edemediğim bir çok devlet de moratoryum (Moratoryum, borçlanıcının, ödeme gücünü kaybetmesi nedeniyle borçlarının tümünü veya bir kısmını...