06 / 05 / 2024

Atlantik Life konutları ödeme planı

Atlantik Life konutları ödeme planı

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Life Evleri'nde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 192 konut bulunuyor.

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Legend Life Konutları geliyor! Yeni proje!

Legend Life projesi, Ankara Mamak'ta Yükselen Koleji Eğitim A.Ş. imzası ile inşa ediliyor. Proje, 240 konut ve 66 ticari alandan meydana geliyor..

Tarabya Life Projesi Ferahevler ödeme seçenekleri!

11 blok olarak yükselen Tarabya Life Konutları'nda fiyat listesi 1 milyon 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2018 tarihinde yapılacak...

Tarabya Life Sarıyer Projesi fiyatları!

Tarabya Life Konutları 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri ile Sarıyer Ferahevler'de inşa ediliyor. Proje 15 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Tarabya Life Ferahevler teslim dönemi!

Tarabya Life Konutları, İstanbul Sarıyer Ferahevler bölgesinde hayata geçirildi. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen proje 11 blok olarak yükseliyor...

Tarabya Life Ferahevler güncel fiyatları!

Tarabya Life projesi 15 bin 300 metrekare alan üzerine Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Tarabya Life Konutları 1+1'den 4+1'e kadar ve dubleks konut seçenekleri sunuyor...

Atlantik Life peşinatı öteledi vadeyi uzattı!

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Atlantik Life'ta Ramazan kampanyası!

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.

Onur Park Life Konutları ödeme planı!

Onur Park Life Konutları ödeme planı kapsamında 48 ay taksitlendirme yapılıyor. Esenyurt'ta inşa edilen Onur Park Life İstanbul projesinde 2+1 fiyatları 518 bin liradan başlıyor...

Atlantik Life'ta 40 ay sıfır faizle!

150 milyon liralık yatırım bedeli ile İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te yükselen projede 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor.

Atlantik Life konutları ödeme planı Haberi

Atlantik Life konutları ödeme planı

Atlantik Yapı imzası taşıyan Pendik Atlantik Life Konutları'nda dairelerin alanları 67 metrekareden başlayıp 223 metrekareye kadar yükseliyor.Proje toplam 192 daireden oluşuyor.


İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Atlantik Life Pendik Evleri'nin yüzde 70'i peyzaj alanından oluşuyor.Projede ticari alan için 5 bin metrekare alan ayrıldı.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Atlantik Life Konutları'nda teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.


Atlantik Life Pendik fiyat listesi

1 oda 1 salon daireler 226 bin 500 TL'den, 

2 oda 1 salon daireler 356 bin TL'den, 

3 oda 1 salon daireler 394 bin TL'den  

4 oda 1 salon daireler ise 857 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Tem otoyoluna 3 kilometre uzaklıkta inşa edilen Atlantik...