30 / 04 / 2024

atlasmenkul kıymetler

atlasmenkul kıymetler

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Atlas payları ile ilgili olarak 1,07 – 1,10 TL fiyat aralığında 1 milyon 428 bin 334 adet pay aldı..

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

ABD'de kripto platformlarına yönelik baskı ve denetimler sıkılaştı!

Kasım ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ve ABD Adalet Bakanlığı'nın kripto para borsası FTX hakkında soruşturma başlatması sonrası alım satım platformlarına yönelik baskılar artmaya başladı.

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Stack (STX), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), aracılığı ile onaylanan token olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bitcoin fiyatının çıkmasıyla beraber, BTC üzerine kurulmuş bir akıllı sözleşme katmanı olan Stacks (STX) fiyatı da iki gündür yükseliş gösterdi.

SEC, Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti!

Paylaşılan detaylara göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dava açtığı kripto para borsası Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Binance yatırımcılarının 2.2 milyar doları riskte!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmasından sonra 2,2 milyar doların büyük bir risk altında olduğuna vurgu yaptı. İşte ayrıntılar...

Kripto parada deprem etkisi! Hisseleri yerle bir oldu 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kuralları çiğneme sebebiyle dava açtı. SEC tarafından yapılan açıklamada, platformunu kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, broker ve takas ajansı olarak işletmesi sebebiyle Coinbase'e dava açıldığı söylendi.

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ve şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya toplamda 13 suçlamayla dava açtı.

ABD Kripto Borsası Bittrex iflas etti!

ABD Kripto para borsası Bittrex, iflas başvurusu yaptı. Verilen detaylara göre, Borsa, bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir soruşturma ile uğraşıyordu. Peki yatırımcılara  ne olacak?

Yasadışı menkul kıymet satmakla suçlanıyordu! Dev firma İflas etti

Kripto para borsası Bittrex, ABD'de iflas başvurusunda bulundu. Borsa, bir zamandır ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) aracılığı ile açılan bir soruşturma ile ilgileniyordu. Peki yatırımcı ne olacak?

ABD'de kripto para şirketlerinin denetimi artıyor! 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), kripto şirketleri adına denetim firmalarının çalışmalarını artırdığı bildirildi. Endişe verici olan, şirketlerinin müşterilerinin finansmanını karşılamak için yeterli fona sahip olduğunu gösteren yedek sertifikalardır.

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

atlasmenkul kıymetler Haberi

atlasmenkul kıymetler

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay alım bildirimi yayınladı. 

2 Nisan 2018 tarihinde Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,07 – 1,10 TL fiyat aralığında 1 milyon 428 bin 334 adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi. Bu işlemle birlikte Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki payları 2 Nisan 2018 tarihi itibariyle yüzde 4,76 oldu.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması: 
02/04/2018  Tarihinde Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ATLAS ) payları ile ilgili olarak 1,07 – 1,10 TL fiyat aralığında 1.428.334 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 02.04.2018 tarihi itibariyle % 4,76 olmuştur.  İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda...