08 / 05 / 2024

atso eski hizmet binası

atso eski hizmet binası

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski hizmet binası yıkılarak yerine modern kültür ve sanat merkezi inşa edilecek

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Vezirköprü Diş Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı mecliste!

Vezirköprü Diş Hastanesinin eski hizmet binasının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Yozgat Belediyesi'nin eski binası yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi’ne ait eski hizmet binası için çalışmalara başlandu. Binanın yıkılması sonrasında alana nasıl bir proje uygulanacağı merak ediliyor.

İlkadım Belediyesi'nin hizmet binaları satışa çıkıyor!

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin borçlarını ödeyebilmek için belediyeye ait eski hizmet binalarını satışa çıkaracaklarını söyledi.

İnşaatın eski patronları hizmet koltuğunda!

31 Mart Yerel Seçimlerinde iş dünyası ve inşaat sektöründe görev yapan bir çok isim siyasete adım attı. Fatih’te TOKİ eski Başkanı Turan, Ümraniye’de ise Kiptaş eski Başkanı Yıldırım Belediye Başkanı olarak seçildi.

atso eski hizmet binası Haberi

atso eski hizmet binası


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eski hizmet binasının yerine kültür ve sanat merkezi inşa edileceği bildirildi. 

     ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, eski hizmet binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni hizmet binalarına taşınmaları nedeniyle eski hizmet binasının atıl duruma düştüğünü kaydetti. Budak, eski hizmet binasını hem kentsel dönüşüme destek vermek hem de Antalya'ya uluslararası standartlarda bir kültür merkezi kazandırmak amacıyla yıkımına karar verdiklerini söyledi. 

     Antalya'nın çehresinin değişmesine herkesin katkı sağlaması gerektiğine işaret eden Budak, şöyle konuştu: 

     ''Yurt dışından Antalya'ya 10 milyonun üzerinde ziyaretçi gelmekle birlikte, bunların sadece 500 bini Antalya kent merkezini ziyaret etmektedir. Dolayısıyla kent içindeki ticari hayat, turizmden olması gerektiği kadar yararlanamıyor. Antalya kent merkezinde yerli ve yabancı ziyaretçileri çekebilecek tek bir kültür ve...