05 / 05 / 2024

Avm yönetimleri kira bedelleri indirimi 2020

Avm yönetimleri kira bedelleri indirimi 2020

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, koronavirüs salgınında AVM çalışanlarının büyük riskte olduğunu belirtti. Alemdar, AVM yönetimlerinin bu dönemde mağazaların kira bedellerinde indirime gitmesi gerektiğini söyledi...

Yüksek kira bedelleri bunu da yaptırdı! Apartman ortak alanı kiralayanlara mahkeme yolu açılıyor!

Günümüzde yüksek kira bedelleri ve artan maliyetler karşısında kat malikleri ortak alanları kiraya verip maddi kaynak sağlayarak, apartmanların ya da sitelerin giderlerini karşılamak yoluna sıklıkla başvurmaya başladı. Bu durum mahkeme yolunu açıyor.

Yüksek kira gelirleri ticari gayrimenkule talebi artırdı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç yaptığı açıklamada yüksek kira gelirleri, yeni yapı stoku ve arzın az olması nedeniyle değerlenme oranlarının yüksekliğinin yatırımcıları ticari gayrimenkule yönelttiğini söyledi.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Bu yıl kira sözleşmesi imzalayacaklar aman dikkat: Sakın bunu yapmayın!

Bu yıl kira sözleşmesi imzalayacaklara tahliye taahhüdü uyarısı geldi. Uzmanlar, 'Boş çek' benzeri tahliye taahhüdü imzalanmaması gerektiğini söyledi. İşte milyonları ilgilendiren o detaylar...

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özersoy ve Ekrem Erdem Özersoy ortaklığında kuruldu.

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

Konut sitesi yönetimleri olası deprem ve afetlere hazırlık için düğmeye bastı!

Konut sitelerinin yönetimleri, olası bir deprem ve diğer afet durumları esnasında ve sonrasında yapılması gerekenlere ilişkin acil durum planlarını hazırlamaya başladı.

Kira artış oranı Ekim 2022 ne kadar oldu? En yüksek kira artış oranı ne kadar?

Kira artış oranı Ekim 2022 ne kadar oldu? En yüksek kira artış oranı ne kadar? soruları merakla yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi?

Kira artışı bir sonraki seneye kadar sabit bir oranda tutulacak. Peki Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi? İşte detaylar!

Ev sahiplerinin yüksek kira pişmanlığı! Kiralar ödenmiyor, evler hor kullanılıyor!

Yüksek kira fiyatları pişmanlıkları da beraberinde getirdi. Yükselen kiraları kar olarak gören mülk sahiplerinin ‘ödenmeyen kiralar' ve ‘hor kullanma' şikayetlerinde patlamalar yaşandı. İşte kiralık konut piyasasındaki son durum...

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Amsterdam'da yüksek kira beklentisi nedeniyle evini boş tutan ev sahiplerine ceza!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da boşalan evlerini yüksek kira beklentisiyle boş bırakan hak sahiplerine belediye tarafından para cezası verilecek.

Akfen GYO 2021'de en yüksek kira geliri rakamına ulaştı!

Akfen GYO, 2021 yılında kuruluşundan beri en yüksek kira gelirine ulaştı. İşte Akfen GYO'nun 2021 yılına ilişkin hasılat ve kira geliri bilgileri...

Avm yönetimleri kira bedelleri indirimi 2020 Haberi

Avm yönetimleri kira bedelleri indirimi 2020

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının çalışma yaşamını olumsuz etkilediğini ifade ederek, "Yaşadığımız sürecin maliyeti, çalışanlara yüklenmemeli. Ortaya çıkan maliyet karşısında hükümet, işçi ve işveren, taşın altına eşit şekilde elini koymalı" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Alemdar, yaptığı yazılı açıklamada, dünyayı etkileyen koronavirüs karşısında alışveriş merkezi (AVM) çalışanlarının büyük risk altında olduğuna dikkat çekerek korunmak için acil ilave önlemler alınması gerektiğini belirtti.

Koop-İş Sendikası olarak, uluslararası mağazalar zincirlerinde örgütlü olduklarını hatırlatan Alemdar, üyeleri başta olmak üzere, AVM'lerde çalışanların hastalığa yakalanma kaygısı olduğunu belirtti. 

AVM'lerde isteyen mağazaların 12:00-20:00 saatlerinde arasında çalışmasına yönelik bir tavsiye kararı alındığını ama bunun uygulanmadığını ifade eden Alemdar, şu şekilde konuştu: 

"AVM'lerin çalışma saatleri, 12.00-20.00 olarak düzenlenmeli. Tek vardiya çalışma olarak yapılması,...