16 / 05 / 2024

avmlerde dükkan çeşitliliği

avmlerde dükkan çeşitliliği

Dünyanın en ünlü markalarını bulmak için kilometrelerce yol yapmaya gerek yok. Özellikle yeni açılan ve üst gelir grubuna hitap eden alışveriş merkezleri dünyanın ünlü markalarını Türk tüketicisinin ayağına getiriyor.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'da konut sayısı değişti! 478 adet konut ve 27 adet dükkan olacak! 

Emlak Konut GYO projelerinden Gölyaka İstanbul projesinde hem konut hem dükkan sayısı değişti. İşte o son dakika gelişmesi...

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Mart ayının gelmesiyle binlerce kişi kiralarını yenilecek kiracılar ve ev sahipleri kira artış oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.2024 Mart ayı dükkan, iş yeri, konut kira artış oranı belli oldu mu, yüzde kaç? 2024 TÜİK TEFE TÜFE oranları...

Emekli ikramiyesi düzenlemesinin Meclis'e geleceği tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin adeta dört gözle beklediği emekli ikramiyesi düzenlemesinin Meclis'e geleceği tarih belli oldu. Peki emekli ikramiyelerine ne kadar zam yapılacak?

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofisi kaçırmayın!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofisi kaçırmayın...

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Milli Emlak Safranbolu'da 121 bin liraya dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Çeşme Mahallesi'ndeki dükkanı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 123 yeni dükkan geliyor! Beklenen proje için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. TOKİ Ankara projesinde 123 adet dükkan yer alacak. İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

avmlerde dükkan çeşitliliği Haberi

avmlerde dükkan çeşitliliği

Dünyanın en ünlü markalarını bulmak için kilometrelerce yol yapmaya gerek yok. Özellikle yeni açılan ve üst gelir grubuna hitap eden alışveriş merkezleri dünyanın ünlü markalarını Türk tüketicisinin ayağına getiriyor. 


En son Zorlu Center'da ilklerle bulaşan moda severler bugünlerde Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'ndeki mağaza açılışlarını yakından takip ediyorlar. 


Mart ayında açılan Akasya Acıbadem AVM'de halen bazı mağazaların dekorasyon çalışmaları tamamlanmış değil. Geçenlerde yolumuz Akasya Acıbadem AVM'ye düşünce Türkiye'de bugüne kadar bağımsız mağazası bulunmayan bir markanın daha Türkiye'ye gelme hazırlığı içinde olduğunu gördük. Söz konusu marka Hogan... Meraklılan bilirler, Hogan İtalyan bir ayakkabı çanta markası... Bir zamanlar Doğuş Grubu'nun Türkiye'ye getirdiği Tod's'un kardeş markası da diyebiliriz. Diego Della valle Grubu bünyesindeki Hogan, uzun yıllardır Beymen'lerde satılıyordu. Üst gelir grubuna hitap eden markanın hem...