11 / 05 / 2024

avrupa gayrimenkul ödülü

avrupa gayrimenkul ödülü

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ndeki binalara 17 yılda 50 milyon dolar harcandığı halde inşaat bitmedi. Öyle ki bazılarının bahçesinde hâlâ inekler otluyor. Öte yandan tamamlanan Çevre Mühendisliği Bölüm Binası, Avrupa Gayrimenkul Ödülü’nü aldı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Gayrimenkul yatırımı ile Avrupa pasaportu nasıl alınır?

Birçok vatandaş Avrupa vatandaşı olabilmek için Avrupa ülkelerinde gayrimenkul ediniyor. Peki, gayrimenkul yatırımı ile Avrupa pasaportu nasıl alınır? Avrupa vatandaşı olmanın faydaları neler? İşte detaylar...

Alpago Mimarlık Gayrimenkul Yatçılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpago Mimarlık Gayrimenkul Yatçılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Abbasioğlu tarafından kuruldu.

Uymer İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uymer İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şencer ve Onur Şencer ortaklığında kuruldu.

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

avrupa gayrimenkul ödülü Haberi

avrupa gayrimenkul ödülü

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Muallimköy Kampüsü içerisinde yer alan Çevre Mühendisliği bölümü, 1994 yılında Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp tarafından tasarlandı. Bölümün iki binası inşa edilerek hizmete girerken, üç binasının inşaatına verilen bir kararla durduruldu. O günden beri kaderine terk edilen, aradan geçen zaman zarfında da Bilim ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlanan Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Muallimköy Kampüsü içerisinde yer alan Çevre Mühendisliği Bölüm Binası’nın projesine Avrupa Gayrimenkul Ödülü verilmesi şaşırttı. Projenin mimarı Prof. Dr. Alp, yaşanan süreci VATAN’a anlattı.


Türkiye’nin en kıymetli arazisiydi


Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından ABD’deki dünyanın en yetkin teknik üniversitesi MIT’a karşı bir yükseköğrenim ve araştırma kurumu olarak düşünüldüğünü anlatan Prof. Alp, “Bunlardan iki tane yapıldı. Biri İzmir diğeri de Gebze. Bu...