02 / 05 / 2024

avukat Yüksel Dönmez

avukat Yüksel Dönmez

Katar şeyhinin sahibi olduğu 5 yıldızlı otel, avukatları Yüksel Dönmez aracılığıyla elektrik dağıtım şirketi AYDEM’e açtığı davayı kazanarak, yasal faiziyle birlikte geriye dönük toplam 248 bin 400 liralık kayıp- kaçak bedelini geri aldı.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Toker tarafından kuruldu.

Bakan Dönmez’den yeni açıklama geldi! Doğal gazda yeni bir müjde daha!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayinin kullandığı doğal gaza yüzde 13 ila 16 indirim yapıldığını hatırlatarak, “Eğer fiyatlarda düşüş seyrederse mart ayı içerisinde de bir indirim olabilir." dedi.

Doğal gazın ardından bir indirim de elektrikte! Bakan Dönmez müjdeyi verdi!

Uzun süredir yüksek olan elektrik faturalarıyla ilgili vatandaşı çok sevindirecek müjdeli bir haber geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, şubat itibarı ile toptan elektrik fiyatlarında yüzde 15 ila 16 arasında bir gerileme olabileceği müjdesini verdi.

Karadeniz gazı ne zaman geliyor? Bakan Dönmez tarih verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının ne zaman kullanıma sunulacağına yönelik sorulara açıklık getirdi ve o tarihi verdi.

Doğalgaza yılbaşında zam gelecek mi? Bakan Dönmez yanıt verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın işleneceği Zonguldak’ın Filyos bölgesinde konuştu ve gazetecilerin sorulan sorulara yanıt verdi.

Bakan Dönmez’dan flaş gaz açıklaması! İşte Karadeniz gazının verileceği tarih

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Filyos Limanı’nda, Karadeniz’de 2020 yılında keşfi yapılan doğal gazın sisteme verileceği net tarihi açıkladı.

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Dönmez, Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023 yılının ilk çeyreğinde evlere ulaşacağını açıkladı. İşte detaylar…

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: Bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez yaptığı son açıklamada doğal gaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu takdirde bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğimizi söyledi. Doğal gazda yüzde 80 oranında sübvansiyon uyguluyoruz. Yani 100 liralık bir faturanın 80 lirasını biz devlet olarak karşılıy

Karadeniz'den çıkacak doğal gaz ne zaman kullanıma sunulacak? Bakan Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'de bulunan doğal gazın ne zaman Türkiye'de üretime geçeceğini açıkladı. İlk defa 3 arama gemisiyle doğal gazın çıkarılmasına yönelik çalışmanın sürdüğüne işaret eden Dönmez, 2023 yılına işaret etti.

avukat Yüksel Dönmez Haberi

avukat Yüksel Dönmez

Muğla Barosu’na kayıtlı avukatlardan Yüksel Dönmez, İçmeler Mahallesi’nde bulunan Katar Kraliyet Ailesi Üyesi Şeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani’ye ait 5 yıldızlı Munamar Otel’ine, AYDEM Elektrik Dağtım Şirketi tarafından alınan kayıp kaçak bedelinin geri ödenmesi için 19 Aralık 2014 tarihinde dava açtı. Otelin bağlı bulunduğu Güney Yıldızı Otelcilik Tur ve Ticaret Limitet Şirketi adına Muğla 2’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada karar çıktı. AYDEM abonesinin aldığı kaçak kayıp bedelinin haksız olduğuna hükmeden mahkeme, otele 3 yıl geriye dönük ücret, avukatlık bedeli ve faizi ile birlikte 248 bin 400 lira ödenmesi karar verdi. AYDEM yetkilileri karar sonrası 248 bin 400 lirayı şirketin banka hesabına yatırdı.


VİLLASI İÇİN DE GERİ ALDI

Geçen yıl Şubat ayında kendi oturduğu villası için de elektrik dağıtım şirketi...