29 / 04 / 2024

Avustralya etkinlik

Avustralya etkinlik

Avustralya'da sıcaklar erken bastırınca yangınlar da başladı. 97 bin hektarı kaplayan alanda 100 yangın çıktı, 81 ev kül oldu. Bölgedeki muhabirler her yıl görülen yangınların, erken başlayan sıcaklıklar dolayısıyla bu yıl Avustralya'yı hazırlıksız yakala

Avustralya'da konut fiyatları yüksek faiz oranlarına karşı artmaya devam ediyor!

Avustralya'da emlak fiyatlarında önemli artışlar yaşanırken, Avustralya Merkez Bankası'nın yüzde yüzde 4,35'e ulaşan faiz oranına rağmen artmaya devam ediyor. 

Avustralya'da emlak fiyatları yüksek faiz oranlarına rağmen yükseliyor!

Avustralya'nın banliyölerinde gayrimennkul fiyatlarında önemli artışlar görülürken, Avustralya Merkez Bankası'nın (RBA) yüzde 4,35'e ulaşmış olan faiz oranına rağmen Sydney bu konuda başı çekiyor.

Merkez Bankası'nın faiz hamlesi sonrası Avustralya'da 4 büyük banka konut kredisi faizlerini yükseltti

Commonwealth Bank of Australia National Australia Bank, ANZ Group Holdings ve Westpac Banking Corp gibi Avustralya'nın önde gelen bankaları, konut kredisi oranlarını 25 baz puan artırdı.

Avustralya bankalarından konut kredisi hamlesi! Faizler yükseltildi!

ANZ, ING ve Macquarie'nin de bulunduğu başlıca Avustralya bankaları, Avustralya Merkez Bankası'nın 25 baz puanlık nakit faiz artırımı beklentisi ile konut kredisi faiz oranlarını artırdı.

Türkiye ve Avustralya gelecek 10 yılda dünya et ihracatına damgasını vuracak!

OECD ve FAO’nun iş birliği kapsamında hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunda Türkiye’nin et, şeker ve tahıl piyasalarına önümüzdeki 10 yılda damgasını vuracağının altı çiziliyor. Raporda, dünya et ihracatında Türkiye ve Avustralya yükselen ülkeler olarak göze çarpıyor.

Az önce duyuruldu! Avustralya’da çalışacak personel aranıyor!

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yeni bir personel ilanı yayımladı. Söz konusu ilana göre, Avustralya'da görevlendirilmek üzere personel istihdam edileceği belirtildi.

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Natalie Portman Avustralya'ya taşınıyor!

Oyuncu Natalie Portman, eşi Benjamin Mille Avustralya'ya taşınma kararı aldı. Çift evin dekorasyonu için mimar Peter Stutchbury ile görüşüyor.

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Avustralya etkinlik Haberi

Avustralya etkinlik

Avustralya'da sıcakların başlamasıyla birlikte yangınlar da etkisini göstermeye başladı. En çok Yeni Güney Galler (New South Wales) eyaletinde etkisini gösteren yangınlar nedeniyle Sidney semaları turuncu renkteki yangın dumanı örtüsüyle kaplandı. İtfaiye ekipleri, şiddetli rüzgar ve 30 dereceyi geçen hava sıcaklıkları nedeniyle hızla yayılan çalı yangınlarını kontrol altına alabilmek için seferber oldu. Bölgedeki muhabirler her yıl görülen yangınların, erken başlayan sıcaklıklar dolayısıyla bu yıl Avustralya'yı hazırlıksız yakaladığını söylüyor. Polis ve Acil Servisler Bakanı Michael Gallacher, BBC'ye yaptığı açıklamada yangının "yayılma hızının ve şiddetinin yıllardır görülmemiş büyüklükte" olduğunu söyledi. Yeni Güney Galler Bölgesi İtfaiye Birimi Sözcüsü Matt Sun ise 100 farklı yangından ancak 11'inin söndürülebildiğini, 25'ini ise kontrol altına almakta başarısız olduklarını bildirdi. 97 bin hektarlık alanda yangın devam ederken 81...