28 / 04 / 2024

Avustralya Victoria evsiz sayısı

Avustralya Victoria evsiz sayısı

Victoria Eyalet Hükümeti tarafından yapılan açıklamada, otellerde ikamet ettirilen yaklaşık 2 bin evsize, uzatılan sürede devamlı ikamet edecekleri kalıcı konut sağlanacağı bildirildi.

1938 yılında Çin'de 2 milyon kişi evsiz kaldı! 

Çin'de 1938 yılında, Sarı Nehir'in taşması sonucu meydana gelen selde 2 milyon kişi evsiz kalmış. 

Acil konut ihtiyacı kontrolden çıktı! 167 bin kişi yeni yıla evsiz girecek!

İngiltere'deki barınma sorunu gittikçe büyüyor. Londra'da bu yıl  82 bini çocuk, en az 167 bin kişinin evsiz olduğu açıklandı.

Tapusu olanlar dikkat! Bu ayrıntıyı gözden kaçıranlar evsiz, arsasız kalabilir!

Gayrimenkulü olan vatandaşlar için kritik bir uyarı geldi. Elinde arsası ve evi olanları ilgilendiren tapu detayı milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Bu detayı atlayanlar evsiz ve arsasız kalabilir. İşte ayrıntılar...

Avustralya'da konut fiyatları yüksek faiz oranlarına karşı artmaya devam ediyor!

Avustralya'da emlak fiyatlarında önemli artışlar yaşanırken, Avustralya Merkez Bankası'nın yüzde yüzde 4,35'e ulaşan faiz oranına rağmen artmaya devam ediyor. 

Avustralya'da emlak fiyatları yüksek faiz oranlarına rağmen yükseliyor!

Avustralya'nın banliyölerinde gayrimennkul fiyatlarında önemli artışlar görülürken, Avustralya Merkez Bankası'nın (RBA) yüzde 4,35'e ulaşmış olan faiz oranına rağmen Sydney bu konuda başı çekiyor.

Merkez Bankası'nın faiz hamlesi sonrası Avustralya'da 4 büyük banka konut kredisi faizlerini yükseltti

Commonwealth Bank of Australia National Australia Bank, ANZ Group Holdings ve Westpac Banking Corp gibi Avustralya'nın önde gelen bankaları, konut kredisi oranlarını 25 baz puan artırdı.

Avustralya bankalarından konut kredisi hamlesi! Faizler yükseltildi!

ANZ, ING ve Macquarie'nin de bulunduğu başlıca Avustralya bankaları, Avustralya Merkez Bankası'nın 25 baz puanlık nakit faiz artırımı beklentisi ile konut kredisi faiz oranlarını artırdı.

Türkiye ve Avustralya gelecek 10 yılda dünya et ihracatına damgasını vuracak!

OECD ve FAO’nun iş birliği kapsamında hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunda Türkiye’nin et, şeker ve tahıl piyasalarına önümüzdeki 10 yılda damgasını vuracağının altı çiziliyor. Raporda, dünya et ihracatında Türkiye ve Avustralya yükselen ülkeler olarak göze çarpıyor.

İngiltere’de evsiz sayısı son 25 yılın rekorunu kırdı!

İngiltere’de açıklanan son resmi verilere evsiz sayısı son 25 yılın en yüksek seviyesini görerek rekor kırdı. Bu kapsamda, bu yıl 105 bin hane halkı ve 131 binden fazla çocuk otellerde ya da pansiyonlarda konaklıyor.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Az önce duyuruldu! Avustralya’da çalışacak personel aranıyor!

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yeni bir personel ilanı yayımladı. Söz konusu ilana göre, Avustralya'da görevlendirilmek üzere personel istihdam edileceği belirtildi.

Dünya Bankası açıkladı: Deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldı!

Dünya Bankası, 6 Şubat tarihinde Türkiye'yi vuran ve asrın felaketi olarak belirtilen iki büyük depremin yaklaşık 34,2 milyar dolarlık doğrudan fiziksel hasara yol açtığını ve deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldığını açıkladı.

Victoria's Secret parfümler peşinden koşturuyor! Victoria's Secret 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Kadınların vazgeçemedikleri ürünlerin başında parfümler geliyor. Kadın parfümlerinin fiyatları arttıkça indirime giren gözde markalar da ön plana çıkıyor. Peki Victoria's Secret'in kadınları peşinden koşturan parfümlerinde fiyatlar nasıl?

Avustralya Victoria evsiz sayısı Haberi

Avustralya Victoria evsiz sayısı

Avustralya’da son 24 saat içerisinde 744 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konuldu, 13 kişi hayatını kaybetti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu rakamlar salgının başladığı tarihten bu yana bir günde kaydedilen en yüksek can kaybı ve vaka sayısı şeklinde kayıtlara geçti.

Vaka sayıları ve can kaybının hızlı bir biçimde arttığı Victoria eyaletinde son 24 saatte 723, Yeni Güney Galler’de (NSW) 18, Queensland eyaletinde 3 kişi Kovid-19'a yakalandı. Melbourne’da 13 kişi virüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Açıklanan bu rakamlar ülkede virüsün ilk ortaya çıktığı tarihten bu yana bir günde görülen en yüksek can kaybı ve vaka sayısı oldu.

- Victoria’daki evsizlerin otellerde kalış süresi uzatıldı

Avustralya’nın koronavirüsten en fazla etkilenen eyaleti konumuna gelen Victoria’da virüsün başlaması sonrasında otellere yerleştirilen evsizlerin, virüsten etkilenmemeleri için 2021 Nisan'a kadar otellerde kalacağı...