30 / 04 / 2024

AXA Sigorta Türkiye

AXA Sigorta Türkiye

AXA Sigorta, Marmara Bölge Müdürlüğü’nün yeni ofisi açıldı. Yeni ofisin açılış törenine katılan AXA Sigorta CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Guillaume Lejeune, Türkiye'de yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

Türkiye Sigorta 2024’e hızlı bir başlangıç yaptı! İlk iki ayda 19,3 milyar TL’lik prim üretimi gerçekleşti!

Türkiye Sigorta, senenin ilk iki ayında toplam prim üretimini yüzde 160 yükselterek 19,3 milyar TL’lik prim üretimi ile yıla hızlı bir başlangıç yapmış oldu. 

Türkiye Sigorta Birliği'nden depremde hayatını kaybedenlerin mirasçılarına duyuru...

Türkiye Sigorta Birliği, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrasında hayatını kaybedenlerin mirasçılarına yönelik önemli bir duyuruda bulundu. İşte haberin detayları...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Türkiye'nin en eski bankalarından Türk Ticaret Bankası 455 milyon TL'ye devredildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Türkiye'nin en eski bankalarından biri olan Türk Ticaret Bankası'nı 455 milyon TL'ye devretti.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

Türkiye Sigorta Birliği’nden ‘deprem bölgesi için’ önemli duyuru!

Depremin ardından kurum ve kuruluşlardan gelen ve bölgeyi çok yakından ilgilendiren açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Türkiye Sigorta Birliği Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlere ilişkin aldığı tavsiye kararlarını tek tek duyurdu.

Türkiye Sigorta Birliği'nden, “kasko bedellerine zam” haberlerine yalanlama geldi!

Türkiye Sigorta Birliği, son günlerde oldukça fazla dillendirilen “kasko bedellerine zam” haberlerini verileri ortaya koyarak yalanladı.

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Aynes'in 785,5 milyon TL'ye Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışı gerçekleşti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda'nın 785,5 milyon TL'lik bedelle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışının gerçekleştiğini duyurdu. İşte detaylar..

EYT'de son dakika! 1995-1999-2008 sigorta girişli SSK, Bağkur, 4C'lilere EYT Türkiye modeli geliyor!

Milyonları ilgilendiren EYT için tek formül üzerinde durulduğu açıklandı. Bu kapsamda Türkiye modeli ön plana çıkarken EYT'de son gelişmeler sıkı takibe alındı. Peki, EYT ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsayacak, gündemdeki formüller neler? İşte tüm merak edilenler gelişmeler...

Türkiye Sigorta Birliği 'depremi önleyemeyiz ama tedbir alabiliriz' çağrısı yaptı!

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, sigortalanma hızının artırılması gerektiğini belirterek, "Deprem, gerçekleştikten sonra değil, gerçekleşmeden önce önlem almamız gereken çok önemli bir gündem." ifadesini kullandı.

Türkiye Sigorta Birliği'nden BES'le ilgili 'herkesin kazandığı sistem' değerlendirmesi!

Türkiye Sigorta Birliği, Bireysel Emeklilik Sistemi'nin herkesin kazandığı bir sistem olduğunu ve BES'teki büyümenin devamlılığının, vatandaşların daha müreffeh bir emeklilik dönemi yaşamaları açısından önem arz ettiğini belirtti.

AXA Sigorta Türkiye Haberi

AXA Sigorta Türkiye

Marmara Bölge Müdürlüğü’nün yeni ofisinin açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AXA Sigorta CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Guillaume Lejeune, AXA Sigorta Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Özer Şimşek, AXA Sigorta Marmara Bölge Koordinatörü Önder Akkaya ve AXA Sigorta acenteleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Bursa’nın Türkiye’nin sanayi merkezlerinden biri olduğunu hatırlatan, AXA Sigorta CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Guillaume Lejeune, “Özellikle geçtiğimiz yıl Osmangazi Köprüsü’nün açılmasının ardından lojistik ve stratejik avantajı daha da önem kazanmıştır. Bursa, Axa Sigorta’nın 9 bölgesinden biri ve 5’inci sırada bulunuyor. Ama 12 yılda en hızlı büyüyen 2’nci bölgemiz. Buradaki dinamizmi yatırım yaparak bir üst seviyeye taşıdık” dedi.


“Yaşananlar Türkiye’ye bakışımızı etkileyecek değişimler değildi”


BES ve otomatik katılımın son dönemde yaşanan önemli bir kilit değişim...