07 / 05 / 2024

ayaşa otel yatırımı geliyor

ayaşa otel yatırımı geliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ayaş Mahallesi'nde eski Ayaş belediye binası yanında bir otel yapacaklarını söyledi.

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi açıklaması: Deprem illerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde deprem bölgesi ile ilgili önemli açılamalarda bulundu ve depremden etkilenen kentleri tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceklerini belirtti. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Milyonlarca emekliye soğuk duş! Emeklileri ayağa kaldıracak iddia, yılbaşında zam mam yok!

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca emekli maaş zammına göz dikti. Ancak SGK uzmanı Özgür Erdursun'un açıklamaları emeklilerin keyfini kaçırmaya başladı.

Bakan Özhaseki’den deprem konutları açıklaması! Konutlar ne zaman hazır olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ın tarihi ve kültürel dokusunu muhafaza ederek ayağa kaldırdıklarını belirterek, "Depremden sonra hızla başladığımız inşa ve ihya çalışmalarımızda 39 bin 121 afet konutu ve köy evimizin yapımında sona geldik" dedi.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Depremin vurduğu Malatya'da ticaretin kalbi yeniden ayağa kaldırılacak!

Malatya'da ticaretin kalbinin attığı ve 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan bölgeler yeniden ayağa kaldırılacak.

Bakan Kurum'dan açıklama: İstihdam için ticari merkezler kuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 şehirde sadece konut inşa etmekle yetinmeyip şehirleri yeniden ayağa kaldırmak adına önemli adımlar atıldığını ifade etti. Bakan Kurum, şehirlerimizin ekonomisini canlandıracak ve istihdam yaratacak nitelikli sanayi sitelerinin de kuruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Deprem bölgesinde 1 yılda 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız 1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle 319 bin konut, toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır." şeklinde konuştu.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Konut sıkıntısı ve kiralar protesto edildi! Dünya bu sıkıntı ile savaşıyor! O ülkenin vatandaşları ayağa kalktı!

Konut sıkıntısı ve yüksek kiralar dünyanın en büyük sorunların biri haline geldi. O ülkede konut sıkıntısı ve yüksek kiralar protesto edilerek vatandaşlar ayağa kalktı...

ayaşa otel yatırımı geliyor Haberi

ayaşa otel yatırımı geliyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli Kargıpınarı Mahallesi Arıtıma Atıksu Tesisi Rehabilitasyonu ve Kapasite Artınını İnşaatı tamamlandığında 28 bin nüfusa hizmet vereceğini belirterek, "Erdemli Su Temin Sisteminin Rehabilitasyonu ve Deniz Deşarjı Yapım İşi tesisi de 2015 yılı sonunda tamamlanacak" dedi. 


Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Törene, Mersin Büyükşehir Belepe Başkanı Burhanettin Kocamaz'm yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile çok sayıda davetli katıldı. 


"SU TEMİN SİSTEMİ İÇİN 5 MİLYON TL HARCANDI" 

Başkan Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, Erdemli'nin yaylaları ve denizi ile Mersin'in en güzel ilçelerinden biri olduğunu vurgulayarak, bugün gerçekleştirdikleri Erdemli Kargıpman Mahallesi Antma Atıksu Tesisi...