05 / 05 / 2024

Ayazma Konutları nasıl gidilir

Ayazma Konutları nasıl gidilir

Ayazma Emlak Konutları Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede toplam 1239 adet daireye yer veriliyor. Peki İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Ayazma Konutları Başakşehir iletişim!

Emlak Konut Ayazma Konutları Başakşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen projenin kuralı satışlarına katılabilmek için 10 bin TL başvuru ücreti ödeniyor.

Konut satışları açıklandı, rakamlar gün güzüne çıktı! Bu konutları kim, nasıl alıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayına yönelik konut satışlarını açıkladı. Verilere göre; 105 bin 394 konut satışı yapıldı. Peki bu konutları kim, nasıl alıyor?

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

AFAD Osmaniye 1.976 konut kura sonucu sorgulama ekranı 19.02.2024! Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'deki deprem konutların kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

Evinden taşınmak zorunda kalanlara 11 bin TL taşınma yardımı verilecek! Taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında hasarlı durumdaki konutlar tek tek yıkılıyor. Devlet, bu konutlarda yaşayanları mağdur etmeyeceğini açıklayarak, 11 bin TL taşınma yardımı vereceğini duyurdu. Peki taşınma yardımı nasıl alınır? 

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

AFAD deprem konutları başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! 

Afetzede deprem konutları hak sahipliği başvuruları ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki AFAD deprem konutları başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen ayrıntılar...

Depremde yıkılan konutların kredisi nasıl ödenecek? Sigorta ödemeleri konut fiyatlarından düşük kalıyor!

Depremzedeler şimdi ev kiralarının yüksekliğinin karşısında, yıkılan evlerinin kredisini nasıl ödeyeceğini düşünmeye başladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Müsilaj, gayrimenkul piyasasını nasıl etkiledi?

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan müsilaj, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Edirne’deki yazlık konutları nasıl etkiledi?

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TOKİ'nin ucuz konutları en çok araştırılan konulardan biri. Konut sahibi olmayı düşleyen birçok vatandaş, konuyu merak ediyor. Peki TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler? İşte detaylar...

Ayazma Konutları nasıl gidilir Haberi

Ayazma Konutları nasıl gidilir

İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de yükseliyor.


Yaklaşık 300-350 adet konutun satışı kura yöntemi ile yapılacak olan Ayazma Emlak Konutları kura tarihi belli oldu. Projenin kura çekilişleri 7 Şubat Cumartesi günü saat 11:00'da Bahçelievler Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.


Dairelerin alanları 117 metrekare ile 251 metrekare arasında farklılık gösteren Ayazma Emlak Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Başakşehir Emlak Konut Ayazma'da 0,50 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan daire fiyatları 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Kuralı satışlarına 8 binden fazla başvuru yapılan Emlak Konut Ayazma Konutları'nın 36 ay sonra teslim...