22 / 07 / 2024

Aydın Nazilli kiralık daire

Aydın Nazilli kiralık daire

Aydın İli Nazilli İlçesi'nde yer alan 5.440 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika Nazilli 1. İcra Dairesi tarafından 19 Aralık 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul'da en kötü evin kirası 20 bin TL! Evini boş tutandan vergi alınırsa kiralık konut piyasası düşer!

69,6 bin takipçili Trader Yavuz isimli kullanıcı, İstanbul'da en kötü evin kirasının 20 bin TL olduğunu söyledi ve kiralık konut piyasasının düşmesi için vergi önerisini dile getirdi. İşte o paylaşım...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘kiralık araç’ açıklaması geldi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘araç kiralama’ iddialarına ilişkin olarak bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Bakanlığımızın hizmetindeki kiralık araçlara yönelik daha önceki senelerde yapılan sözleşmenin süresinin dolması nedeni ile yeni bir sözleşme imzalanmasına gerek duyulmuştur."

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

Bakan Nebati az önce duyurdu! ‘Kiralık konut üreticileri’ geliyor!

"Ülkeye 'kiralık konut üreticisi' kavramını getirerek, kiralık konut arzını artıracağız” diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kiralık konutların, kentsel dönüşümde riskli yapı malik ve kiracılarına sunulacağını söyledi.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Yüz yüze eğitim kiralık ev stokunu eritti!

Yüz Yüze eğitimin başlayacağının belirtilmesiyle kiralık ev stokunda azalma meydana geldi. Emlakçılar öğrencilerin kiralık ev bulmakta zorlandığını dile getirdi. 

Aydın Nazilli kiralık daire Haberi

Aydın Nazilli kiralık daire

Aydın İli Nazilli İlçesi'nde yer alan 5.440 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika Nazilli 1. İcra Dairesi tarafından  2 milyon 905 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz U şeklinde 3 parça halinde inşa edilmiş zemin+ 1 normak kattan ibaret 2 katlı betonarme yapı blokları mecttur. Parsel üzerinde tüm yapılar alışveriş mağazası amaçlı kullanılmaktadır.


İhale İlanı



TAŞINMAZIN

Özellikleri: Gayrimenkul Aydın İli Nazilli İlçesi 1267 parsel no, Dallıca Köyü'nde yer almaktadır. 


Kıymeti: 2.905.000.00 TL

1. Satış Günü: 19/12/2014 günü 11:00 11:10

2. Satış Günü: 13/01/2015 günü  11:00 11:10




Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa...