11 / 05 / 2024

aydınevler tapu

aydınevler tapu

Aydınevler'de Belediye 'ye, Milli Emlak 'a, vatandaşa ait yerler bir karmaşa içindeydi. Aydınevler Mahallesi'nin tapu mağduru sakinleri, yıllardır çözülemeyen tapu sorununda mutlu sona kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

Berr Levels Villaları'nda hemen tapu fırsatı!

Berr Yatırım tarafından hayat geçirilen Berr Levels Villaları Aydın ili, Kuşadası Güzelçamlı'da hemen tapu fırsatıyla satışta. Peki Berr Levels Villaları'nın fiyatları ne kadar? İşte Berr Levels Villaları fiyat listesi.

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Maltepe Aydınevler Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe İlçesi, Aydınevler Mahallesi, 15702 ada, 100 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

Eyüpsultan Pirinççi’de 50 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi Mahallesi’nde 50 yıllık tapu ve imar sorunun çözüldüğünü açıkladı. 50 hektarlık alan için 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı oluşturuldu.

Maltepe Aydınevler Mahallesi imar planı askıda!

Maltepe İlçesi, Aydınevler Mahallesi, 136 ( Yeni: 15702 ) ada, 100 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Maltepe Aydınevler Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Maltepe'ye bağlı Aydınevler Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüpsultan Pirinççi’de tapu sorunu çözülecek!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi’de tapu sorunu yaşandığını ve tapularının iptal edildiğini söyledi. 

Maltepe Aydınevler imar planı değişikliği askıda!

Maltepe İlçesi Aydınevler Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Aydın'da sahte tapuyla ev satan kişi hakkında soruşturma başlatıldı!

Aydın’da maket üzerinden konut satarak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan B.D’nin evrakta sahtecilik suçundan da hakkında soruşturma başlatıldı. B.D'nin sahte tapu üzerinden bir inşaatın çalışmalarına başladığı iddia edildi.

aydınevler tapu Haberi

aydınevler tapu


427 tapu sahibinin sorununu çözen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, halkının haklı istekleri doğrultusunda çözüm üretmeye ve hizmet vermeye devam edeceğini söyledi. 


Tapulanna kavuşan hak sahipleri için Aydınevler Mahallesi Çobanlarderesi Cami'nde tapu teslim töreni düzenlendi. 

Törene İstanbul birinci bölge milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, belediye başkan yardımcıları, müdürler, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Törende konuşan Maltepe Belediye Başkam Prof. Dr. Mustafa Zengin, 1996'dan beri çözülemeyen tapu sorununun çözüm sürecini mahalle sakinleriyle paylaştı. 


ÖZVERİYLE ÇALIŞTIK 

Maltepe Belediye Başkam Zengin, konuşmasında, "Bugün çok önemli bir gün. Bu önemli güne kadar gelinen süreci özetlemek gerekirse bu gecikmelerin temelinde yatan bizim öngöremediğimiz mevzuat hazretleridir. Bildiğiniz gibi Aydınevler ikinci etap bölgemiz sorunlu bir bölgeydi. 1996 yılında başlayan imar planlan Milli Savunma Bakanlığı tarafından dava edilmişti, 2008'de...