13 / 05 / 2024

Aykut Savaş

Aykut Savaş

Etna Membran Yapılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Aykut Savaş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Arnavutköy, Hastane Mahallesi'nde kuruldu.

1 litre benzin, motorin, LPG fiyatlarında savaş şoku! Görenler buz kesti! Sürücüler dikkat! 

Petrol ve dolarda savaş fiyatlamaları resmen başladı. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 12 Ekim 2023 fiyat listesi...

İslam Memiş savaş riskine dikkat çekti! Altın için tahminini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistin-İsrail geriliminin piyasalara etkileri konusunda yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve brent petrol uyarılarını paylaştı. Memiş, savaşı da ele alarak gram altında yıl sonu tahminini verdi.

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Altın almak veya satamka isteyebnler heyecanla güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son günnderde düşüşe geçen altın fiyatlarında ''savaş etkisi görüldü ve altın fiyatları resmen fırladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Ekim altın fiyatları kaç lira?

Savaş gerilimi buğday fiyatlarını uçurdu!

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş gerilimi devam ediyor. Son olarak Rusya, Ukrayna'nın Karadeniz limanlarından yola çıkacak her geminin askeri yük taşıdığını varsayacağını belirtti. Yaşanan gelişme buğday fiyatlarını yükseltti.

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Savaşan tarafından kuruldu.

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

İki büyük dünya devi arasında yaşanan ‘çip savaşı’ büyüyor

Amerika ile Çin arasında yaşanan ‘çip savaşı’ büyüyor. Çip savaşında ABD ve Çin arasında yaşanan gerilim, Çin'in elektronik şirketi Micron'a getirdiği yasakla beraber artarak devam ediyor.

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Petrolde devlerin savaşı kızıştı, Putin o ülkelere petrol satışını yasakladı!

Devlerin enerji savaşlarında yeni bir hamle daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılan ülkelere petrol satışını yasakladı.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Aykut Savaş Haberi

Aykut Savaş

Etna Membran Yapılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Aykut Savaş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Etna Membran Yapılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi iş konusu; Yapısal çelik bileşenlerin kurulması işleri (bina, köprü, gezer vinç veya elektrik iletim kulesi gibi diğer yapılar için prefabrik yapısal çelik bileşenlerin kurulması vb.)


Etna Membran Yapılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi adres: Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Hadımköy İstanbul Caddesi, No:74...