22 / 05 / 2024

Ayla Çelik köy evi

Ayla Çelik köy evi

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı! 2. ürüne yüzde 50 indirim başladı! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı başladı. Bu kapsamda Arçelik küçük ev aletleri alımlarında 2'nci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki Arçelik küçük ev aletleri kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldı!

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Elazığ Çevrimtaş köyünde yapılan evlerden ilki teslim edildi!

Elazığ'daki depremde çok sayıda ev ve ahırın hasar gördüğü Çevrimtaş köyünde, çelik konstrüksiyonlu, 91 metrekarelik 2+1 şeklindeki evde depremzede Ernek ailesi oturacak...

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Ayla Çelik köy evi Haberi

Ayla Çelik köy evi

Bağdat şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Ayla Çelik, Artvin'den köy evi aldığını açıkladı. Milliyet'te yer alan habere göre; Ayla Çelik, İpek Açar’ın programı ‘İpek Yolu’na konuk oldu. Artvin’den köy evi aldığını söyleyen sanatçı, “Evi yaptıracağım, çok tadilata ihtiyacı var. Seneye beklerim” diyerek Açar ve Alper Kömürcü’yü şehre davet etti.

Köy evi nedir?

Köylerde evler tek kat olarak istenilen büyüklükte inşa edebiliyor. Evin yanında, bitişik olarak; tandır evi, ahır ve samanlık (yemlik) bulunuyor. Köylerde misafir daha çok olduğu için, bir misafir odası mutlaka bulunuyor. Misafir odasının kapısı evin kapısından ayrı, dışarıda bir yerde oluyor(misafir rahat etsin diye). Misafir odasında misafirin ihtiyaçlarını karşılamak, yemek ve benzeri ihtiyaçlarını gidermek için servis bacası bulunmaktadır. Köy evlerindeki misafir odasının yanında tuvalet...