13 / 05 / 2024

Ayla Tunçlar

Ayla Tunçlar

Pramiks Yapı ve Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 12 Şubat 2015 'te Ümraniye 'de, Ayla Tunçlar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenirken, ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu geldi. Gram altın tam tamına bu kadar olacak.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Ev sahipleri zengin, kiracılar yoksul mu? Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a yüzde 25 zam sınırı tepkisi!

Ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık kiracılarıyla yaşadıkları anlaşmazlıkları dile getiriyor. Peki yüzde 25 kira sınırı adil mi? İşte mağdur bir ev sahibinin X hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması uzamayacak!

Milyonlarca ev sahibi yüzde 25 zam sınırından şikayetçiyken, uygulama ile ilgili Bakan Tunç'tan bir son dakika açıklaması geldi. Peki kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Bakan Şimşek, 'Çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi! Vatandaşlar nasıl yorumladı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanların ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini dile getirdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu da X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntıladı ve "Çalışanlar, emekliler, hadi yine iyisiniz iyi" dedi. Peki vatandaşlar bu duruma ne diyor?

1 Eylül'den beri 64 bin kiracı ve kiralayan arabuluculukla anlaştı! Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira anlaşmazlıklarındaki arabuluculuk uygulaması ile ilgili rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. Peki bu zamana kadar kaç ev sahibi ile kiracı uzlaştı? Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor? 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'nu çıldırtan altın sorusu: Yatırım için hangi altın, nereden alınmalı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırmaya başladı. Altın yatırımcıları hangi altının nereden alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Ekonomist Tunç Şatıroğlu'na takipçileri tarafından sorulan soru ve gelen yorumlar ekonomisti adeta çileden çıkarttı. İşte o soru ve yorumlar...

Yeni düzenlemeye göre yedieminlerdeki araçların satışı nasıl yapılacak? Bakan tek tek açıkladı!

Hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların satışına ilişkin süreç başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yedieminlerdeki araçların satışına ilişkin detayları paylaştı.

Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı! Kirada yüzde 25’in üzerinde de anlaşma mümkün!

1 Eylül’de başlayan kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk uygulaması konusunda konut sahipleri ve kiracıların kafalarında soru işaretleri yer alıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin açıklama yaparak konuya ilişkin merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Dava oranı yüzde 80 düştü!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konut sahibi ve kiracılar arasında 10 binden fazla dosyanın anlaşmayla sonuçlandığını paylaştı. Peki, bu durum dava sayısını nasıl etkiledi? İşte detaylar...

Ayla Tunçlar Haberi

Ayla Tunçlar

Pramiks Yapı ve Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Ayla Tunçlar Müdürlüğü'nde kuruldu.


Pramiks Yapı ve Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;YAPI A.) Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. Konut ,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkasına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi veya özel kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...