15 / 05 / 2024

Aynı anda birden fazla konut kredisi alınabilir mi

Aynı anda birden fazla konut kredisi alınabilir mi

Konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi olan konut kredisinde vadeler, 5 ile 30 yıl arasında değişiyor. Peki, "Aynı anda birden fazla konut kredisi alabilir miyim?" diyorsanız işte yanıtı..

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira tespit ve tahliye davası aynı anda açılabilir mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında hem kira artışına hem de tahliyelere ilişkin anlaşmazlıklar her geçen gün artarken pek çok kişi de kira tespit ve tahliye davasının aynı anda açılıp açılamayacağını merak ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

Müteahhitten 5 milyon liralık vurgun! Aynı daireyi birden fazla kişiye sattı!

İzmir'de bir müteahhit, iddialara göre bir apartmanda 5 kişiye sattığı daireleri aynı zamanda farklı kişilere de satarak 5 milyon liralık vurgun yaptı.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Aynı konutun birden fazla kişiye satılması nasıl önlenir?

Aynı konutun birden fazla kişiye satılmasının önlenmesi mümkündür. Bu durumda uzman kişiler, bu satışın önlenmesi için yöntemleri sunmuştur. Peki aynı konutun birden fazla kişiye satılması hangi yöntem ve haklarla önlenir? Aynı konutun birden fazla kişiye satışının önlenmesini sağlayan yöntemler…

Müjde! Müjde! Müjde! SGK'ya yapılacak başvuru ile birden fazla emekli maaşı alabilirsiniz!

Tek bir dilekçeyle SGK'ya başvurarak, birden fazla emekli maaşını aynı anda almanız mümkündür. İşte ayrıntılar...

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

EYT’lilere arka arkaya ödeme müjdesi geldi! Aynı anda tam 3 ödeme birden yatacak!

EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte yasadan yararlanacak milyonlarca kişiye bir müjde daha geldi. EYT’den emekli olacaklar maaş ödemesi ile birlikte tam 3 ödemeyi birden alacak, cepler adeta bayram edecek.

Yetim ve dul maaşı aynı anda alınır mı? Dul ve yetim aylığı kimlere bağlanır?

Yetim ve dul maaşları başta olmak üzere vatandaşlar aynı anda kaç maaş alabileceklerini merak ediyorlar. İşte bu durumda araştırılan sorular ve onların yanıtları!

Dört ayrı gözde dört ayrı yemek yapmak bu teknoloji ile mümkün! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok geniş bir aileyiz ve yemek yemeyi çok seviyoruz diyenler için Kumtel, dört ayrı ve farklı büyüklüklerde tasarlanmış set üstü ocakta yer alan gözler sayesinde, aynı anda birden fazla yemek pişirmek mümkün oluyor.

Royal mutfaktan bir yenilik 5 gözlü ocak artık mutfaklarınızda! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Aynı anda 5 gözde birden yemek pişirme özelliğine sahip ocaklar Royal mutfakta hizmetinizde.

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar kurundaki hızlı yükseliş devam ediyor. Yükselişi gören yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunua yanut arıyor. Ekonomistlerden aynı anda peş peşe farklı rakam geldi.  Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Doların geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip edilmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını araştırırken ekonomistlerden doları geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak!

Çalışanlara çifte maaş opsiyonu! Sözleşmedeki o madde geçersiz sayılabiliyor

İkinci işte çalışmak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Avukat Cansen Erdoğan, "Kişi aynı anda birden fazla işyerinde çalışabilir, günün belirli saatlerinde bir iş yerinde diğer saatlerinde başka bir iş yerinde çalışabilmekte" diyerek bilinmesi gereken o şartı paylaştı.

Aynı anda birden fazla konut kredisi alınabilir mi Haberi

Aynı anda birden fazla konut kredisi alınabilir mi

Aynı anda birden fazla konut kredisi alabilir miyim?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak ifade ediliyor.


Konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi olan konut kredisinde vadeler, 5 ile 30 yıl arasında değişiyor. Ancak genellikle 10 yıl vadeli krediler kullanılıyor. 


Krediler sabit faizli olabildiği gibi, değişken faizli de olabiliyor. Kredi kullanımı için başvuru sahibinin ve kredi kullanılacak evin aranan şartlara uygun olması gerekiyor.


Konut kredisi koşulları..

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Hemen hemen her banka sizin düzenli bir geliriniz olmasını ister. Düzenli geliriniz maaş,...