04 / 05 / 2024

aynı daireyi 2 kişiye kiralamak

aynı daireyi 2 kişiye kiralamak

New York'ta kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

Müteahhitten 5 milyon liralık vurgun! Aynı daireyi birden fazla kişiye sattı!

İzmir'de bir müteahhit, iddialara göre bir apartmanda 5 kişiye sattığı daireleri aynı zamanda farklı kişilere de satarak 5 milyon liralık vurgun yaptı.

Çılgın kampanya başladı! Migros'ta aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satılacak!

Migros bu haftaya özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında unlarda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satışa çıkarıldı. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Semt Güngören'de 48 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen hemen baksın! 

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 48 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 2 milyon 830 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların ihalesi ne zaman? 

Belediye o ildeki 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor! Bu tarihe dikkat!

Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Nicole Kidman Sidney'den daire aldı!

Avustralyalı aktris Nicole Kidman, Sidney’deki penthouse'unun altında yer alan daireyi  2.78 milyon dolara satın aldı.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan indirimli ev satın aldı! 

Sunucu Burcu Esmersoy, ünlü olmanın avantajını kullanarak Bodrum'daki 4 milyon TL'lik daireyi 2 milyon TL'ye aldı. 

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Müteahhit aynı daireyi iki kişiye satarsa ne olur?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Müteahhit, aldığım yapıyı başkasına devretti. O inşaatı sürdürdü ama dairemi vermedi. Eski müteahhit dairemi bir başkasına satmış. Hakim dosyanın asliye hukuk mahkemesine gönderilmesine karar verdi. Bu benim zararıma mı olur?' sorusunu yanıtladı.

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satan 7 sanık tutuklandı!

Adana'da apartman dairelerini proje aşaması ve inşaat halinde satış sözleşmesiyle 35 kişiye satmalarına karşın aynı evleri başka kişilere de tapu devriyle satıp 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen 7 sanık tutuklandı.

Adana'da aynı daireyi 35 kişiye satan dolandırıcılar yargılandı!

Adana'da aynı daireyi birden çok kişiye satarak 35 kişiyi dolandıran 7 sanık yargılandı. 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen kişiler için 245'er yıl hapis cezası istendi.

İstanbul'da aynı daireyi 58 kişiye kiraladı!

İstanbul’da oturduğu daireyi internet sitesi üzerinden 58 kişiye kiralayan dolandırıcı 50 farklı suçtan aranıyor. Bakırköy-Basınköy Mahallesi’nde aynı daireyi kiraladıklarını öğrenen mağdurlar durumu mal sahibine bildirdi.

Adana'da aynı evi 35 kişiye satan 7 sanık yargılandı!

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satarak vatandaşları dolandıran biri tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi. 8 milyon lira dolandırdıkları ileri sürülen 7 sanığın 245'er yıl hapisle cezalandırılmaları isteniyor.

aynı daireyi 2 kişiye kiralamak Haberi

aynı daireyi 2 kişiye kiralamak


New York dünyanın pek çok yerinden okumaya ve çalışmaya gelen insanların adresi. Kentte kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.


 Ev sahibi dairesinin içine 11 tane büyük ranza yerleştirdi. Toplam 80 metrekare olan evde erkekler ve kadınlar karışık olarak kalabilecek. ABD’li yetkililer ise bir evin bu şekilde kiralanmasının yasalara aykırı olduğunu belirttiler. Ev sahibinin belirttiği koşullara göre eve giren bir kişi en az 6 ay kalacak şekilde kira kontratı yapmalı. Evin içinde alkol almak kesinlikle...