05 / 05 / 2024

ayşe rahşan cebe

ayşe rahşan cebe

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Ayşe Rahşan Cebe yaşamını yitirdi. 

Ev kiralarından kaçan karavana yöneldi! Artık 12 ay karavanda yaşanıyor! 

Deprem, pandemi ve yüksek kiralar gibi sebepler vatandaşları yılın 12 ayı karavanda yaşamaya yöneltti. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

BMW’den bir müjde daha! 2 Serisi’ne zam beklenirken bakın ne oldu!

Ekim ayı kapsamında bünyesindeki tüm modellerin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan BMW, son olarak, 2 Serisi’nin fiyat listesini paylaştı. BMW’nin bu fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

İşsizlik Sigortası Fonu 153 milyar lirayla rekor büyüklüğe ulaştı!

2023 yılının Ağustos ayı sonu itibarıyla yaklaşık olarak 153 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşan fondan, son 21 senede 17 milyon 893 bin kişiye toplam 116 milyar Türk Lirası ödendi.

Honda’dan peş peşe eylül müjdesi! Type R modeline de zam yok!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan Honda, Jazz e:Hev, City ve Civic modellerinin ardından Type R modeline de zam yapmadığını açıkladı. Honda, Type R modelini satın almak isteyen herkesi şubelerine davet etti.

Merkez Bankası enflasyonun neden yüksek olduğunu açıkladı!

TCMB’den neden enflasyonun yüksek olduğuna ilişkin bir açıklama geldi. Tüketici enflasyonun tarihsel temmuz ayı eğilimine kıyasla yüksek bir artış yaşadığını paylaşan TCMB, bu gelişmede vergi artışlarının yanında, liradaki değer kaybının ve ücret artışlarının etkili olduğunu ifade etti.

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Akbank’tan Mayıs ayı kampanyası! Faizsiz anında 15.000 TL sizin! İşte detaylar!

Akbank mayıs ayının ilk kampanyasını duyurdu. Faizsiz 15000 TL’ye ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. İşte detaylar!

Milyonlara ücretsiz doğalgaz müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıntıları verdi! İşte faturalar artık böyle gelecek!

Yerli doğal gaza dair son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir müjde bekleniyor. Konutlarda ise kullanılan doğal gaza büyük oranda ücretsiz olarak kullanma imkanı geliyor.

ayşe rahşan cebe Haberi

ayşe rahşan cebe

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Ayşe Rahşan Cebe yaşamını yitirdi. Amerikan Şirketler Derneği (ABFT) Amerikan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan Rahşan Cebe, Toronto merkezli Global Locales’in ortakları arasındaydı.

Emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Ayşe Rahşan Cebe'ye Allah'tan rahmet, ailesine de baş sağlığı dileriz.

Rahşan Cebe...