28 / 08 / 2024

azerbaycan hedefleri

azerbaycan hedefleri

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi Gayrimenkul sektöründeki yerli ve yabancı yatırımcılar, 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Azerbaycan’ın finanse ettiği Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ın da yıkımına başlandı. Buna göre, alanda yeni konut ve iş yerleri yükselecek.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını Türk şirketi kuracak!

Türk ilaç sektörünün önemli oyuncularından GEN, Azerbaycan Yatırım Şirketi (AIC) ve ilaç şirketi SIA Pharmaceutical LLC ile birlikte, Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Azerbaycan'ın Kahramanmaraş'ta yapacağı 1000 konutun temeli atıldı

Azerbaycan'ın Türkiye'deki Kahramanmaraş ilinde, toplamda 1000 konut inşa edilmesi planlanan bir proje için temel atma töreni düzenlendi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Gayrimenkulde Türkiye-Azerbaycan işbirliği yapıldı!

Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Azerbaycan’ın önde gelen değerlendirme şirketlerinden Vecon Danışmanlık LLC ile işbirliği sözleşmesine imza attı. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...

Azerbaycan ve Türkiye'nin küresel doğal gaz projesinde kapasite artırımına gidilecek

Azerbaycan doğal gaza talebin artması nedeniyle Güney Kafkasya Boru Hattı, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) ve Trans Adriyatik Boru Hattı'ndan (TAP) oluşan Güney Gaz Koridorunun potansiyelini genişletmeyi planlıyor.

Azerbaycan'dan Türkiye açıklaması: Karabağ'ın imarında rol oynuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaretten memnuniyetlerini anlatan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, "Türkiye, Karabağ'ın imarında ciddi rol oynuyor" dedi.

azerbaycan hedefleri Haberi

azerbaycan hedefleri

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi Gayrimenkul sektöründeki yerli ve yabancı yatırımcılar, 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek olan Azerbaijan International Real Estate & Investment Exhibition (RECEXPO) Fuarı'na kilitlendi. Fuarın Türkiye çalışmalarını organize eden Atılım Fuarcılık Pazarlama Müdürü Canan Yüksel, Recexpo'nun ilk kez Bakü Expo Center'da gerçekleştirilecek bir gayrimenkul ve yatırım fuarı olacağını Recexpo, inşaat sektörünün devlerini, marka projeleri ve seçkin gayrimenkul firmalarının yatırımlarını Azerbaycan'da tanıtmak için büyük bir platform oluşturacağını söyledi. Azeri halkı için yatırım yaptıkları ülke kategorisinde Türkiye önde geldiğini söyleyen Canan Yüksel, "Kardeş ülke Azerbaycan yatırımcıları kültürel yakınlığımızın da etkisiyle yurtdışındaki ilk yatırımlarını Türkiye'de gerçekleştirmektedir. Bunun reel sonuçları da Türkiye'den gayrimenkul edinen yabancı yatırımcılar içerisinde Azeriler ilk...