21 / 05 / 2024

Azerbaycan işletim tesisleri

Azerbaycan işletim tesisleri

Azerbaycan, yeni Petrol ve Doğalgaz İşleme ve Petrokimya Kompleksi inşa ediyor. 4 bin 500 hektar alana inşa edilecek kompleks için 8,5 milyar dolar yatırım yapılacak.

Turizme lojman yatırımı için düğmeye basıldı! Antalya'ya 900 dairelik yeni proje geliyor!

Turizmde gözünü adeta zirveye diken Türkiye, personel konaklaması için tesisleri de unutmadı. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına tahsis edeceği kamu taşınmazlarından bir kısmını personel lojmanları için ayırdı. 

Türkiye’de üretilen Redmi 12’nin yeni 8GB + 128GB versiyonu satışa sunuldu

Xiaomi, maksimum değer ve uygun fiyatı ile, eğlence deneyimi ve akıcı bir işletim sistemi arayan kullanıcılara yönelik üst düzey seviyede teknik özelliklerle donatılan yeni akıllı telefonu Redmi 12'yi tanıttı. İşte Redmi 12'nin merak edilen özellikleri...

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

Merakla bekleniyordu! İşte Honor 90 Lite ve Avrupa satış fiyatı

Honor, heyecanla beklenen serisini Avrupa pazarına çıkarıyor. Huawei bünyesinde çıkan Honor 90 Lite modelinin Avrupa fiyatı da belli oldu. Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 işletim sistemine sahip cihaz şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. İşte modelin özellikleri ve fiyatı.

Herkes İOS 17'yi beklerken ara sürüm geliyor

Teknoloji devi Apple'ın kendi tasarladığı İOS işletim sisteminin en yeni güncel versiyonu 17'ci sürümü beklenirken, Apple beklentilerin aksine hareket ederek ''16.5.1'' olarak ara bir sürüm piyasaya süreceği öğrenildi.

Teknoloji devinden Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü ve satış fiyatı

Apple , merakla beklenen cihazı Apple Vision Pro'yu resmen duyurdu. Apple, geleneksel AR/VR başlık tasarımından yola çıkıyor ve onu dünyanın ilk "uzaysal bilgisayarı" olarak adlandırıyor. İşte VisionOS adı verilen tamamen yeni bir işletim sistemiyle donatılan Vision Pro özellikleri ve fiyatı

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

El bilgisayarı Asus ROG Ally, Windows 11 işletim sistemiyle birlikte Türkiye'de ön siparişe sunuldu! İşte beklenen konsolun Türkiye fiyatı ve özellikleri.

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?

iOS 17'nin bu sonbaharda halka sunulması ve en son iPhone işletim sistemi olarak iOS 16'nın yerini alması bekleniyor. Güncellemeye hangi özelliklerin dahil edileceği henüz bilinmiyor, Ayrıca iMessage'da önemli iyileştirmeler yer alıyor.

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri

Microsoft, geçtiğimiz günlerde Windows 11 işletim sistemi için büyük bir güncelleme yayınladı. Yönetim kurulu genelinde bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Windows 11 22H2 Moment 3 (KB5026446) güncellemesi artık isteğe bağlı olarak indirilebilir. Ancak yakında Haziran ayında Salı günü zo

İşte Windows 12'nin yeni özellikleri

Dünyanın en popüler masaüstü işletim sistemi olan Microsoft'un bir sonraki büyük buluşu Windows 12 hakkında detaylar bu haberde. Öteki masaüstü işletim sistemlerinden değişik olarak Microsoft, her büyük güncellemede Windows İşletim sisteminin arayüzünü sürekli değiştiriyor.

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Azerbaycan işletim tesisleri Haberi

Azerbaycan işletim tesisleri

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi'nin (SOCAR) inşa etmeyi planladığı yeni Petrol ve Doğalgaz İşleme ve Petrokimya Kompleksi Bakü'de tanıtıldı.


Yeni kompleksin tanıtımı amacıyla düzenlenen forumda konuşan SOCAR Başkanı Rövnak Abdullayev, yurt içi ve yurt dışında birçok yatırımlarının olduğunu hatırlatarak, inşa edecekleri kompleksin en stratejik yatırımları arasında bulunduğunu söyledi. 


Kompleksin mega bir proje olduğunu ifade eden Abdullayev, inşaatta 15 bin kişinin çalışacağını ve projeye çok sayıda şirketin katılacağını bildirdi.


Proje çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu belirten SOCAR Başkanı, projeye toplam 8,5 milyar dolar yatırım yapılacağını kaydetti.


Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in talimatıyla yapılan kompleks, Bakü'nün 60 kilometre güneyinde, Sangaçal Terminali'nin yanında 4 bin 500 hektarlık alana inşa edilecek. 


Faaliyetlerine 2020-2023 yıllarından itibaren aşamalı olarak başlayacak kompleks, yıllık üretim güçleri 12 milyar metreküp olan doğalgaz imal fabrikası, 8,5-9 milyon ton...