09 / 05 / 2024

A.Z.Gayrimenkul Yatırım adres

A.Z.Gayrimenkul Yatırım adres

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de Serkan Kılıç tarafından açıldı.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım adres Haberi

A.Z.Gayrimenkul Yatırım adres

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları, villa,tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek...ana sözleşmesinde ve 10.6.2016 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.

Adres: 15 TEMMUZ MH.FEVZİ ÇAKMAK CD. NO:35C BAĞCILAR