28 / 07 / 2024

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Aleks Bağır tarafından kuruldu.

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Uzmanı uyardı: Kiraya vermek için konut yatırımı yapılmaz!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiraya vermek için konut yatırımı yapılmayacağını söyledi.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2023 yılında başlattığı yüzde 25 indirim detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler? İşte detaylar...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

PTT personel alımı başvuruları nereden yapılır? PTT bu ay personel alacak mı? 

İş arayan çok sayıda vatandaş Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü'nden gelecek açıklamaya kitlendi. Peki, PTT personel alımı başvuruları nereden yapılır? PTT bu ay personel alacak mı? İşte detaylar...

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Çocuklu hanelere 1259 TL destek ödemesi! SED yardımı başvuruları nereden yapılır, başvuru şartları neler?

Sosyal yardım ödemeleriyle ihtiyacı olan vatandaşlara destek sağlayan bakanlık, şimdi de çocuklu ailelere 1259 lira destek ödemesi yapıyor. Peki, SED yardımı başvuruları nereden yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap! 12 lira oldu...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişten sonra gümüşe yatırım yapmaya başladı. Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap gümüş 12 lira oldu...

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aleks Bağır tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Metal ve alasımlarını eritmek, izabe etmek, sekillendirmek suretiyle; islemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek,ihraç etmek, toptan ve perakende satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres; SEYRANTEPE MAH.DİLEK SOK.N.37 A...