03 / 05 / 2024

Bagozza otel şişli

Bagozza otel şişli

35 ülke ve 350 satış noktasına ulaşan hazır giyim markası Bagozza, müşterilerine özel otel yapıyor. Amaç alışveriş konforunu otele taşımak..

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Gleam Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Gleam Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de Şurzan Yılmaz tarafından kuruldu.

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Peter Darıdo tarafından kuruldu.

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Nupelda Suit Apart Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi açıldı!

Nupelda Suit Apart Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Şişli'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bagozza otel şişli Haberi

Bagozza otel şişli

Devlet başkanlarından ünlü yıldızlara kadar dünyanın önde gelen isimlerini giydiren moda markası Bagozza, bugüne kadar görülmemiş bir hizmete soyundu. Takım elbiselerinin yurtdışında 3 bin ila 7 bin dolardan, Türkiye'de ise ortalama 3 bin liradan satıldığı marka, İstanbul'da sadece müşterilerinin hizmetine sunacağı bir otel yapacak. Öme Giyim Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aslan, adını Torino'da bulunan bir dağdan alan Bagozza'yı, Napoli'de 'haute couture' erkek kıyafetleri tasarlayan, ünlü isimlerin müdavimleri arasında yer aldığı, üst düzey kişilere hitap eden ünlü bir markayken 2006'da satın aldıklarını söyledi. 


ŞİŞLİ'DE AÇILACAK 

35 ülke ve 350 satış noktasına ulaştıktan sonra toptan alımlar için gelen müşterilerinin hem konaklama hem de alışverişini yapacağı bir otel açmaya karar verdiklerini belirten Aslan, proje için Şişli'de 9 katlı bir bina satın aldıklarını açıkladı. Aslan,...