24 / 07 / 2024

Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak

Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak

Bahçekent, İstanbul'un Avrupa yakasında kurulan Yenişehir'in bir parçası olarak dikkat çekiyor. Ertuğrul Yavuz Pala, "Bu yerlerin başında da Bahçekent geliyor. Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak" dedi.

Yapay zekaya dikkat! Yapay zekanın etkileri dünya nüfusunun yüzde 40'ını işsiz bırakabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel istihdama yapay zekanın yapacağı etkilerin önümüzdeki yıllarda farklı ve değişik olacağını bizlere gösteriyor. IMF konu ile ilgili etkileri açıklayan bir rapor yayımladı. Söz konusu raporda küresel bazda artması beklenen işsizlik oranı ise dikkat çekti.

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak

Altın fiyatlarındaki düşüş bugün de devam ediyor. Peki altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak.

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Altına sert düşüş neden yaşandığı ortaya çıktı, önümüzdeki günler için çok önemli uyarı geldi!

Dün müthiş bir sıçrama yaparak 1.185 lira seviyelerini gören gram altın, akşam saatlerinde gelen haberlerle adeta çakıldı. Peki bu düşüş neden yaşandı, uzmanlar önümüzdeki günler için bu değerli madende nasıl bir seyir bekliyor? İşte yanıtlar…

Demir ve bakırda şok tahmin! Önümüzdeki hafta fiyatlar ne olacak?

Bakır ve demirde yeni bir düşüş senaryosu gündeme geldi. Bakır fiyatları bugünkü işlemlerde yükseldi ancak analistler önümüzdeki haftada bu iki emtia ile ilgili de çok da iyimser değil. Peki neden?

Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Görenler yerinde duramayacak

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Ons altın bugün 1930 dolar seviyesinden işlem görüyor. Vatandaşlar '' altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunu araştırıyor. Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak!

Dolar önümüzdeki hafta bu kadar olacak! Net rakam verildi! Son dakika! Doları olanlar hemen baksın

Fed Başkanı Jerome Powell, haftaya faiz kararını açıklayacak. Gözler Amerika faiz kararına (FED) çevrilirken doların önümüzdeki ne kadar olacağı ortaya çıktı.  Net rakam verildi! Son dakika! Doları olanlar hemen baksın...

Önümüzdeki hafta yatırımcılar hangi verileri takip edecek?

Fed'in açıklamalarıyla resesyon beklentileri yeniden güçlenirken önümüzdeki hafta uluslararası piyasalarda yoğun bir veri gündemi var.

İslam Memiş gram altın için önümüzdeki haftayı işaret etti!

Para ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili olarak; "Buradan tekrar kar satışı ile düşüş bekliyorum ancak önümüzdeki hafta 1230'ları konuşuyor olacağız" ifadelerini kullandı.

Gram altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın Kahini İslam Memiş, önümüzdeki hafta gram altınının geleceği seviyeyi açıkladı. Gram altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Görmeyen duymayan kalmasın...

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak Haberi

Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak


Bahçekent, İstanbul'un Avrupa yakasında kurulan Yenişehir'in bir parçası olarak dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemde Avrupa yakasında üçüncü havalimanına, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve bağlantı yollarına yakın yerlerin prim yapacağını söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, "Bu yerlerin başında da Bahçekent geliyor.  Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak" dedi. 


Bölgeye dev şehir parkı 

Emlak Konut GYO'nun Bahçekent'te çok önemli altyapı çalışmaları olduğuna dikkat çeken Pala, "Dev şehir parkı Hayat Park bunlardan sadece biri. 160 bin metrekarelik alana kurulacak olan Hayat Park'ın üç tarafı sularla çevrili olacak.  Parkta cami, biyolojik gölet, çim amfi, yamaç terasları, çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunacak" açıklamasını yaptı. 


1394 konuttan oluşuyor

 ihan İnşaat olarak geleceğine güvendikleri Bahçekent'te, Avrupark Bahçekent...