28 / 04 / 2024

bahçıvan ücretleri vergi

bahçıvan ücretleri vergi

Yürürlüğe girmesi planlanan Yeni Gelir Vergisi Kanun Tasarısı ile birlikte değişiklikler olacak. Bu kapsam binada yer alan Kapıcı, bahçıvan ve temizlikçi kadının ücretine vergi olmayacak...

6 misli kira talebi kepenk indirtti! Bir lokanta daha fahiş kira artışı mağduru oldu!

Aydın Didim’de yer alan Bahçıvan Pide Salonu da fahiş kira artışı mağduru oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Milli Emlak, o ildeki 9 konutu 24 taksitle satıyor! 2+1, 3+1 ev arayanlara müjde! 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere 9 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşe ayrıntılar...

Milli Emlak, o ilde 2+1, 3+1 konut satıyor! 625 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 taksit fırsatıyla!

Van Milli Emlak, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye Mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ile 8 adet 3+1 konutu satıyor. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

O ilde 545 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanıyla satılık 2+1, 3+1 konut fırsatı! Ev alacaklara müjde! 

Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan 21 adet kamu konutu 545 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Milli Emlak'tan satılık konut fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:40'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki kamu konutunu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de yapılacak.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 55 KPSS puanıyla 3 Bahçıvan, 82 Temizlik Personeli, 64 Şoför olmak üzere toplamda 149 sözleşmeli personel alacak! Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru koşulları ve tarihine ilgili tüm detaylar...

Van Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

bahçıvan ücretleri vergi Haberi

bahçıvan ücretleri vergi

YENİ GELİR VERGİSİ KANUNU TASARISI 

Yeni Gelir Vergisi Tasarısı, asgari ücreti vergi dışı bırakmıyor. Ancak kişiler tarafından evlerde, apartmanlarda ve ticaret mahalli olmayan yerlerde çalıştırılan "kapıcı ve bahçıvanlara" ödenen ücretler, tutarı ne olursa olsun, vergiye tabi tutulmayacak. Aynı şekilde, bu yerlerde çalıştırılan "temizlikçi kadına ve hizmetçiye" ödenen ücretler de gelir vergisinden istisna olacak. 


Olaylar sorunlar çözümler/Sözcü...