16 / 05 / 2024

bakan canikli avm açıklaması

bakan canikli avm açıklaması

AVM'lerde pazar günü tatiliyle ilgili Bakan Canikli'den net mesaj geldi. AVM'lerin sadece alışveriş yapılan yer olmaktan çıktığını söyleyen Canlkli, hafta sonları tatil edilmesinin gerçekle bağdaşmadığını söyledi.

Nurettin Canikli'den AVM'lerin pazar günü tatil edilmesi açıklaması!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ak Partili milletvekillerinin Meclis Başkanlığı’na sunduğu yasa teklifinde yer alan AVM’lerin pazar günü tatil edilmesine yönelik düzenlemeye katılmadığını belirtti..

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlayacağını açıkladı. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o detaylar...

450 AVM'den 70'i bankalara devredildi! AVM'lerde borç krizi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bütçe görüşmesi sırasında önemli açıklamalarda bulundu ve borçları yüzünden bankalara devredilen AVM sayısını açıkladı. İşte detaylar...

Lütfi Elvan'dan AVM'ler için 'İngiliz modeli' teklifi!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

AVM ve perakendeciler arasında 'kira' kavgası!

AVM ve perakendeciler arasında oluşan kira sorunlarının önüne geçilmesi için gözler Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a çevrildi. BMD ve AYD üyeleriyle görüşen Albayrak'ın kira tartışmalarına son vermek için atacağı adımlar heyecanla bekleniyor.

Ofis ve AVM kiralamalarında TL seferberliği başladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’ın dövizle kiraya son verecek yasal düzenleme hazırlandığını açıklaması üzerine piyasa aktörleri seferberlik ilan etti. Ofislerde TL ile kiralama başladı, AVM’lerin 3’te ikisi çözüm buldu

Atatürk Havalimanı'nın yerine konut da AVM de yapılmayacak!

Atatürk Havalimanı'nda yapılaşmanın olmayacağı vurgulayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  "AVM ve konut yapılması söz konusu değil." dedi. 

AVM sayısı 395'ten 410'lara çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye'de 395 olan AVm sayısının 2018 sonuna kadar 410'a çıkacağını açıkladı.

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Nurettin Canikli'den flaş Ömer Faruk Kavurmacı açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Canikli, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesine ilişkin flaş açıklama yaptı.

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Bülent Tüfenkci: AVM'ler esnafı bitirmiyor!

9. AVM Yatırımları Konferansı yapıldı. Konferansta konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafların AVM'lerin kendilerini bitirdiğine yönelik söylemlerinin olduğunu, AVM'lerin esnafları bitirmediğini belirtti.

bakan canikli avm açıklaması Haberi

bakan canikli avm açıklaması

Gündemin en hararetli tartışmalarından AVM'lerde pazar günü tatiliyle ilgili Bakan Canikli'den net mesaj geldi. AVM'lerin sadece alışveriş yapılan yer olmaktan çıktığını söyleyen Canlkli, hafta sonları tatil edilmesinin gerçekle bağdaşmadığını söyledi. 


GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, alışveriş merkezlerinin (AVM) hafta sonları tatil edilmesinin gerçeklerle bağdaşmadığını belirterek, "AVM'ler sadece alışveriş yapılan yer olmaktan çıktı, yaşam biçimi halini aldı" dedi. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı ile AK Parti, CHP ve MHP'li milletvekillerinin aynı konudaki kanun tekliflerim görüşmek üzere toplandı. Toplantının açılışında tasarı halikında bilgi veren Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, AVM'lerin hafta sonları tatil olmasının kamuoyunda yoğun biçimde tartışıldığını dile getirerek, tasarıda büyük AVM'ler ve zincir mağazaların çalışma saatleriyle ilgili düzenleme...