01 / 05 / 2024

bakan eroğlu açıklama

bakan eroğlu açıklama

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Kadastro çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Kadastro çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak tapusuz orman bırakmayacağız." dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Olası İstanbul depreminde kaçış nasıl olacak? Bakan Uraloğlu resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, deprem bölgesindeki son durum ve deprem gerçeği ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, İstanbul için ciddi bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Bakan Uraloğlu'ndan gençlere son dakika müjdesi: Vergisiz telefon için yıl sonunu işaret etti!

Üniversite öğrencilerinin heyecanla beklediği vergisiz telefon ve bilgisayar satışı hakkında Bakan Abdulkadir Uraloğlu açıklama yaptı. Uraloğlu, düzenlemede sona gelindiğini ve kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Bakan Murat Kurum açıkladı: Fahiş kira artışlarına çözüm!

Bakan Murat Kurum açıklama yaptı. Artan kira fiyatları için vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Kira artışları ile ilgili kararlar verildi. Yüzde 25’lik zam sınırı kalkacak mı? İşte tüm konuyla ilgili detaylar…

Bakan Bilgin'den asgari ücret, sözleşmeliye kadro ve EYT'ye ilişkin flaş açıklama!

Milyonların merakla beklediği asgari ücret, EYT ve kadro alımlarına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den açıklama geldi. Peki Asgari ücret ne kadar olacak? EYT şartları açıklandı mı? İşte detaylar...

Yerli otomobil TOGG'un fiyatı ne olacak? Bakan Varank'tan açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank A Haber'de Togg'un seri üretimine günler kala önemli açıklamalarda bulundu. "Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u olma özelliği taşıyan Togg'un fiyatı ne olacak" sorusunu yanıtlayan Varank, dizel ve benzinli SUV araçların fiyatlarına dikkat çekti.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

Veysel Eroğlu: 14 şeker fabrikasının özelleştirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "14 şeker fabrikası özelleştirilecek. Anayasa Mahkemesinin kararlarını dikkate alarak çok güzel bir şartname hazırladık" şeklinde konuştu.

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

bakan eroğlu açıklama Haberi

bakan eroğlu açıklama


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kadastro çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini belirterek, "Kadastro çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak tapusuz orman bırakmayacağız." ifadesini kullandı.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Isparta Orman Bölge Müdürlüğünce 4 ilçe ve 14 birimde tamamlanan kadastro çalışmalarının ardından 32 tapu çıkarıldı. Keçiborlu, Senirkent, Şarkikaraağaç ve Yalvaç ilçelerinde 14 birimde kadastro çalışmaları yapılarak, 17 bin 249 hektarlık alana ait tapular bölge müdürlüğüne verildi.


Kadastro çalışmaları Keçiborlu ilçesi, İncesu ve Yeşilyurt köyleri, Şarkikaraağaç ilçesi Arak, Armutlu, Beyköy, Çaltı, Muratbağı köyleri, Çiçekpınar Beldesi Aşağı Mahallesi, Yalvaç ilçesi Celeptaş, Dedeçam, Eğirler, Eyüpler, Terziler, Mısırlı ve Gökçeali köyleri, Senirkent İlçesi Büyükkabaca Beldesi Karşı ve Zafer mahallelileri sınırları içinde kalan ormanlarda tamamlandı. 


"Kadastro çalışmaları için büyük bir gayret gösteriyoruz"

Açıklamada, değerlendirmesine yer verilen Orman ve...