06 / 05 / 2024

bakan nebati kredi açıklaması

bakan nebati kredi açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul Sanayi Odasının (İSO) nisan ayı olağan meclis toplantısında düşük faizli kredi müjdesi verdi. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasına son nokta! Bakan Şimşek'ten açıklama geldi..

Son zamanlarda kredi kartı taksitlerinin kaldırılacağına yönelik haberler çıkmaya başladı. Vatandaşlar merakla konunun detayını araştırırken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuyla ilgili açıklama yaptı, Bakan Şimşek duyurdu...

Kredi kartı kullananlara şok haber Bakan Şimşek'ten geldi! Taksit uygulaması kaldırılıyor mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitli uygulamasına olumsuz yaklaştı ve ''Bu iyi değil'' dedi. Peki kredi kartı taksit uygulaması kaldırılıyor mu? 

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Yerinde dönüşümde flaş gelişme! Bakan Özhaseki kredi ve hibe miktarının artırıldığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm" kampanyasına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Özhaseki, deprem bölgesindeki projelerde hibe ve kredi miktarının konutlar için arttığını bildirdi. 

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

Kredilere ve kredi kartlarına kısıtlama geliyor! Bakan resmen duyurdu: Yüksek kredi hacmiyle enflasyon kontrol edilemez!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı canlı yayında gündem ile ilgili konuştu ve kredi ve kredi kartlarına düzenleme geleceğini belirtti. İşte ayrıntılar..

Son Dakika Bakan Şimşek duyurdu: KOBİ'lere kredi müjdesi! Limitler arttı

Son dakika Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KOBİ'lerin kredi garanti sisteminden kullanabileceği kredi garanti limitlerine ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda limitlerin arttığını kaydetti. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KOBİ'lere müjdeli haber! 150 milyon liraya kadar kredi kullanılabilecek

Bakan Şimşek, kredi garanti sistemi kapsamında KOBİ başına kullanılabilecek azami kredi garanti limitlerini artıracaklarını belirterek, 150 milyon liraya kadar kredi kullanabileceklerini açıkladı.

Bakan Mehmet Özhaseki: 'Konutumu ben yaparım' diyene hem kredi hem hibe!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşümün detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, hem hibe hem kredi vereceklerini söyledi.

Bakan Nebati: Ülkemiz yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından, TÜİK tarafından açıklanan birinci çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Nebati müjdeyi verdi! Memur maaş zammı emeklilere de yansıyacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, memur maaşına yapılacak zammın emekli maaşlarına da yansıtılacağını belirtti. İşte bakan Nebati'nin maaş zammına ilişkin açıklamaları...

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

bakan nebati kredi açıklaması Haberi

bakan nebati kredi açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul Sanayi Odasının (İSO) nisan ayı olağan meclis toplantısına katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda önemli açıklamalar yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, burada yaptığı konuşmada, 1952 yılında kurulan ve 22 bine yakın üyesiyle ülkenin en büyük sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası'nın, uluslararası arenada gerçekleştirdikleri sayısız başarıda pay sahibi olduğunu dile getirdi.

Yeni ürün ve hizmetlerle vatandaşlar için değer oluşturmaya devam edeceklerini kaydeden Bakan Nebati, İhracatçılara 100, turizmciye 50 milyar TL düşük faizli kredi müjdesi de verdi.

İşte merakla beklenen o kredi paketinin ayrıntıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  yakın zamanda yatırım, ihracat ve işletme harcamalarına yönelik KGF paketini kullanıma sunduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:  "İhracatçılara ve turizm sektörüne uygun faizli, uzun vadeli TL cinsinden...