05 / 05 / 2024

Bakan Soylu

Bakan Soylu

İçişleri Bakanı Soylu basımına geçilen yerli ve milli pasaportlarda Turkey yerine Türkiye yazdığını vurguladı. Soylu, süre uzatmalarda ise yapılan haberlerin aksine ücret alınmayacağını söyledi. 

Bakan Soylu peş peşe açıkladı! Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fahiş kira bedelleriyle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Soylu, vatandaşlara durumu CİMER'e şikayet etmesi çağrısı yaptı. Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı!

Binası depremde hasar görenler hemen bakın! 1 milyon 70 bin kişiye 10 bin TL, 129 bin haneye 15 bin TL ödendi!

Binası depremde hasar görenler hemen bakın! Bakan Soylu duyurdu: 1 milyon 70 bin kişiye 10 bin TL, 129 bin haneye 15 bin TL ödendi! Peş peşe yatıyor!

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Petrol için müjdeli haber geliyor! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan dikkat çeken petrol açıklaması geldi. Bakan Soylu, müjdeli bir haber alınacak diyerek detayları paylaştı.

Bakan Soylu’dan gençlere müjdeler peş peşe geldi! Lise mezunu polis alımı yapılacak!

Bakan Söylu, lise mezunu gençlere polislik ve komiserlik müjdesi verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan son dakika polis alımı açıklaması geldi.

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Bakan Soylu açıkladı! Bankalarda yeni dönem! Yeniletmeniz gerekiyor yoksa işlem yapılmayacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde birtakım önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Dikkat! Bakan Soylu duyurdu! Artık o şartı yerine getirmeyen bankada işlem yapamayacak!

Bankalarda yeni bir dönem başlıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün bankalarda işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar için çok önemli bir uyarıda bulundu.

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Depremzedelere verilecek eşya ve kira yardımlarının tutarı belli oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla ilk etapta 27 milyon TL'lik ödeneğin aktarıldığını duyurdu. Bakan Soylu, evleri ağır hasar gören depremzedelere 90 bin TL'ye kadar eşya, 30 bin TL de kira ve taşınma yardımı yapılacağını dile getirdi.

İşte yerli ve milli pasaport! Soylu 'ücretsiz' dedi

İçişleri Bakanı Soylu basımına geçilen yerli ve milli pasaportlarda Turkey yerine Türkiye yazdığını vurguladı. Soylu, süre uzatmalarda ise yapılan haberlerin aksine ücret alınmayacağını söyledi. 

Bakan Soylu Haberi

Bakan Soylu

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne gelerek gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soylu,  Ocak'tan bu yana basılan pasaport sayısının 1 milyon 630 bini bulduğunu anlattı.

Soylu, "Yerli pasaportlarda ilk olarak yeşil pasaport basacağız. Burada yüksek bir talep var. Günlük pasaport talebi 7-8 bindir ama son 4-5 aydır bu talep 10 bin-15 bin arasında gidip geliyor. Bu da şundan kaynaklanıyor, özellikle her şeyi siyasallaştırmayı seven bir candaş medya var. Bu medya, toplumu yanlış bilgilendirip meseleyi kaosa döndürebilmek için kasti bir anons yaptı, 'Fahiş fiyata 2023'te pasaport ulaşacak' dedi.

Bakan Soylu, açıklamasında herhangi bir ücret ödemeden vurgusu yaptı

Soylu'nun verdiği bilgilere göre  yeşil pasaportlarında süre uzatımı dün yani 29 Ağustos itibari ile başladı. Nüfus müdürlüklerine giden vatandaşlar herhangi bir ücret ödemeden, para ödemeden 5 yıllık, 3 yıllık...