06 / 05 / 2024

Bakyapı Bursa proje fiyatları

Bakyapı Bursa proje fiyatları

Bugüne kadar 5 bin konut üreten Bakyapı Group, Bursa'da 990 konutluk Prestij Optimum projesine start verdi.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor. Bakyapı “Prestij Koru” projesinde kentsel dönüşümle tek seferde 2500 konut yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Bursa Çarşıbaşı için 34 proje yarışacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi’nin belirlenmesi için düzenlediği yarışmada başvuru süresi sona erdi. Yarışmaya 34 proje katılım sağladı.

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı'nın hayat geçirdiği Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Proje 990 daireden meydana geliyor

Bakyapı Bursa proje fiyatları Haberi

Bakyapı Bursa proje fiyatları

Bugüne kadar 5 bin konut üreten Bakyapı Group, Bursa'da 990 konutluk Prestij Optimum projesine start verdi. 


Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut projelerindeki tecrübeleri ve benimsedik-^ leri 'Huzurlu yaşam alanları' ilkesini çevre duyarlılığı ve insani değerlere duydukları saygı ile birleştirerek, 2013 yılından bu yana 5 bin civarında konut ürettiklerini vurguladı. Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, yılda ortalama 1000 konutun anahtar teslimini yaptıklarım belirterek, Bursa'daki yeni projeleri Prestij Optimum'un inşasının Demirtaş semtinde 42 dönüm alan üzerinde devam ettiklerini anlattı. 

Bakgör, "Projemiz 990 adet konut ile ortalama 85 adet orta ölçekli işletmenin bulunacağı mini çarşıdan oluşuyor. Bu projede 17 metre derinliği olan fore kazıklardan 1800 adet çaktık. Şu an konutlarda 5'inci katlara kadar geldik. İmalat hızla devam ediyor. Bu...