28 / 04 / 2024

Baldöktü İnşaat kimin 

Baldöktü İnşaat kimin 

Baldöktü İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Nurallah Bakdöktü ve Mehmet Baldöktü ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Çakmak ve Zekiye Kılıç Ünğan ortaklığında kuruldu.

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Onaylı tarafından kuruldu.

2000'den önceki binalar için çarpıcı uyarı! Depremde yıkılan binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi!

KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin, depremde yıkılan 300'ü aşkın binadan aldıkları karot örneklerine göre, binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi. 

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ çıktığını nasıl öğrenirim?

TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında yapılan kura çekilişleri gündemde yer almaktadır. Vatandaşlar, kendilerine TOKİ çıkıp çıkmadığını öğrenmek istiyor. Bu yüzden de “TOKİ çıktığını nasıl öğrenirim?” sorusu yanıt arıyor.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetlerindeki akıl almaz artış ev almak isteyenlerin hayallerini yıktı! İnşaat maliyet endeksi 11 Mayıs 2022

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayına yönelik İnşaat maliyet endeksi rakamlarını açıkladı. Açıklanan verilerin akıl almaz şekilde attığını gören vatandaşların ev alma hayalleri yıkıldı. Peki 2022 İnşaat maliyetleri ne oldu? 2022 inşaat birim maliyetleri kaç arttı?

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Baldöktü İnşaat kimin  Haberi

Baldöktü İnşaat kimin 

Baldöktü İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nurallah Bakdöktü ve Mehmet Baldöktü ortaklığında kuruldu. 

Baldöktü İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Baldöktü İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi adres; YENİ MAH.LEVAZIM SK.F BLOK NO:5 A/2 SİLİVRİ