02 / 05 / 2024

Balgat MHP Genel Merkez binası son durum

Balgat MHP Genel Merkez binası son durum

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü Tercüman Gazetesi'ndeki yazısında Balgat MHP Genel Merkez binasının cephe boyasının sökülmesini konu aldı. İşte Ahmet Vefik Alp'in o yazısı..

Devlet Bahçeli'den emeklilere büyük zam müjdesi: Enflasyonun üzerinde zam verilmeli

Emekli maaş zamları gündemde konuşulmaya devam ediyor. Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaş zamanına ilişkin açıklama yaptı. İşte Bahçeli'den kritik emekli maaş zammı çıkışı...

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

Devlet Bahçeli'den son dakika emekli ve memur zammı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği zam oranlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir." dedi.

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

TBMM Genel Kurulu'nda tapulu arazilere yönelik düzenleme önerisi!

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu Toplantısı'nda  tapulu arazilerinin düzenlenmesi hakkında öneride bulundu. 

Devlet Bahçeli'nin Şuşa'da yaptıracağı okulun temeli atılıyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Azerbaycan'ın Ermeni işgalinden kurtarılan şehri Şuşa'da inşa edeceği okulun temelini Erdoğan, Aliyev ve Bahçeli'nin birlikte atması planlanıyor.

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden emlakçı tutuklandı!

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret ettiği ve terör örgütü propagandası yaptığı ileri sürülen emlakçı Mehmet K. Eskişehir'de tutuklandı.

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Balgat MHP Genel Merkez binası son durum Haberi

Balgat MHP Genel Merkez binası son durum

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü Tercüman Gazetesi'ndeki yazısında Balgat MHP Genel Merkez binasının cephe boyasının sökülmesini konu aldı. İşte Ahmet Vefik Alp'in o yazısı..


Rahmetli Lider Türkeş’in ‘Oğlum Ahmet Bey, sadece siyasi parti genel merkezi değil, Türk Dünyası’nın odağı olsun‘ diyerek tasarımını bana emanet ettiği Balgat taki MHP Genel Merkez binası 2007 yılında hizmete verilmişti. 1997 yılında zamansız bir şekilde bizlere veda eden Alpaslan Türkeş eserini görememişti. Ben ise burada girmek istemediğim nedenler ile 2003 yılında Partiden istifa etmiş, daha doğrusu ettirilmiştim.


Bina 2011 yılında uluslararası mimari ödüle layik görülmüş, ulkusal ve yabancı basında geniş biçimde yer almıştı. 2013 yılından itibaren binanın cephe boyalarında dökülmeler başladı. Özellikle Konya yolunda yakışıksız bir görüntü oluşmaya başlamış, milliyetçi ülkücüler...