26 / 07 / 2024

Baran Pamukçu

Baran Pamukçu

Baranpa Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Baran Pamukçu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Pamukçu tarafından kuruldu.

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Turgutlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Turgutlar Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Baran Turğu tarafından kuruldu.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Pamukçu tarafından kuruldu.

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Neşe Pamukçu tarafından kuruldu.

Türk Nippon sigorta hedeflerinin üzerinde büyüdü!

2017 yılında özellikle bireysel ve orta ölçekli işletmelerin sigorta ürünleri ile sağlık sigortalarına ağırlık veren Türk Nippon Sigorta, yüzde 57 oranında büyüdü. Genel Müdür Dr. E. Baturalp Pamukçu, “2018’de de bu alanlarda aktif bir oyuncu olarak büyümemizi sürdüreceğiz” diyor...

Sepa Grup İnşaat Ve Seramik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sepa Grup İnşaat Ve Seramik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aydın Karabina ve Serdar Pamukçu ortaklığında 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balıkesir'de 500 emekliye toplu konut inşa edilecek!

Başkan Zekai Kafaoğlu, 500 emekli vatandaşa sosyal konut yapacaklarını açıkladı. Kafaoğlu, “Emekliler Derneği’ne 500 emeklimiz ev için başvuru yapıldı Gaziosmanpaşa ve Pamukçu’da 2+1 ucuz sosyal konut üreteceğiz. Yeri biz vereceğiz, konutları TOKİ yapacak” dedi.

Batman'da 2 yeni hastane inşa edilecek!

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.

Dilek Sabancı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı!

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı. Yalı sadece yazın kullanılacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

Baran Pamukçu Haberi

Baran Pamukçu

Baranpa Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Baran Pamukçu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Baranpa Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ ALANINDA: a) Yurtiçinde ve yurtdışında lokanta restoran işletmeciliği, büfe,pastane,gazino turistik tesisler,çay bahçesi işletmek,işlettirmek ve hizmetlerini yapmak. b)Turistik tesisler kurmak,kiralamak, kiraya vermek.   c) Restoran catering işletmeciliği ve işlenmiş tüketim maddelerinin paketlenip satımı,alımı ve pazarlamasını yapmak d) Her türlü servis ve ikram hizmetlerini kendi yerinde yada yer kiralayıp ve başka yerlere kiralamak,satmak e) Şirket her türlü toptan ve perakende gıda ve ihtiyaç maddelerinin ticaretini plasiyer ve servis hizmetlerini yapabilir, yaptırabilir. Tekel ürünlerinin alımı,satımı ve ikram hizmetinde bulunmak.  DAVET VE ORGANİZASYON ALANINDA:      a)Her türlü eğlence ve gösteri merkezi,sergi ve panayır alanı,kongre...