30 / 04 / 2024

Barcelona sponsorları

Barcelona sponsorları

Geçen yıl Galatasaray'ın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Barcelona ile 18 Nisan'da sponsorluk anlaşması imzaladı.

Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B ile seyir keyfi zirvede! 21 Ocak fiyat listesi...

Ultra HD 4K ekran çözünürlüğü ile canlı ve net görüntü sunarak size tam bir seyir keyfi yaşatacak Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B Android TV, en uygun nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar... 

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Gülşen Barcelona'da ev kiraladı!

Koronavirüs salgınından itibaren Türkiye-İspanya arasında gidip gelen şarkıcı Gülşen, Barcelona’da ev kiraladı. Gülşen, yeni dairesi için aylık 4 bin 500 Euro ödeyecek. 

İstanbul'un çalışma ve eğlence mimarisine Lagranja Desing imzası!

Barcelona’da kurulan iç mekan ve ürün tasarımlarına odaklanan multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, İstanbul'un çalışma ve eğlence hayatına tasarımları ile imza attı...

Arda Turan, İspanya’da ev kirası yüzünden mahkemelik oluyor!

İspanyol basınında yer alan habere göre Arda'nın Barcelona'daki ev sahibi, oyuncunun kendisine borcu olduğunu iddia etti ve mahkeme yoluna başvurmak zorunda kalacağını söyledi...

Ferit Şahenk 3 yıl önce aldığı şirketi satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk 2016 yılında satın aldığı dünyanın en büyük süper yat bakım tesislerinde içinde bulunduğu Marina Barcelona 92'deki (MB 92) hisselerini devrediyor.

Sagrada Familia'ya 137 yıl sonra inşaat izni!

Barcelona yerel yönetimi, 137 yıldır inşaatı süren Sagrada Familia'ya 4 milyon 600 bin euro karşılığında inşaat izni verdi.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Sagradia Familia'ya 136 yıl sonra imar izni!

İspanya'nın en turistik yapılarından olan ve inşaatına 136 yıl önce başlanılan Sagradia Familia'ya imar izni verildi. Sagradia Familia kilisesi için Barcelona Belediyesi'ne 35 milyon euroluk ödeme yapılacak.

Barcelona'daki Sagrada Familia'ya 35 milyon euro imar izni cezası!

Barcelona'daki Sagrada Familia kilisesi, imar izni olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 35 milyon euro ceza ödeyecek...

Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın müthiş detayları!

Dünya devi Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın yeileme çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte müthiş stadın proje detayları.

Coldwell Banker Avrupa'da ilk 3'te!

Coldwell Banker Avrupa’ya 5’inci kez çıkarma yaptı.Uluslararası Coldwell Banker Avrupa Kongresi Blue Spirit bu sene 19-22 Mart tarihlerinde Barcelona'da gerçekleşti.

Barcelona sponsorları Haberi

Barcelona sponsorları

Gayrimenkul şirketi Nef, Barcelona'ya sponsor oldu.


Nef'ten yapılan açıklamaya göre, geçen yıl Galatasaray'ın ana sponsorluğunu üstlenen şirket, şimdi de Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Barcelona'ya sponsor oldu.


Nef, 50 milyonu aşkın taraftarı ile Avrupa'nın en fazla taraftarına sahip spor kulüplerinden Barcelona ile 18 Nisan'da sponsorluk anlaşması imzaladı.


Nef yönetimi, sponsorluk ile hem Avrupa stratejilerini pekiştirmeyi amaçlıyor hem de Türkiye’nin hikayesini dünyaya anlatmayı hedefliyor.


Nef yönetimi, sponsorluğa ilişkin detayları mayıs ayında İstanbul'da açıklayacak.


AA




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Nef, gayrimenkul sektöründeki başarı hikayesini Avrupa'nın metropollerine taşımak için kollarını sıvadı. Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın ana sponsoru olan Nef, şimdi de Avrupa'nın en önde gelen kulüplerinden Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. 50 milyonu aşkın taraftarıyla Avrupa'nın en fazla taraftarına sahip spor kulübü Barcelona ile sponsorluk anlaşmasını 18 Nisan'da Barselona'da...