30 / 04 / 2024

Barclays şubelerinin kapanması

Barclays şubelerinin kapanması

İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye göre, Barclays' in yeniden yapılandırma kapsamında ülkedeki toplam şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatacağı, yatırım bankacılığı kısmında ise istihdam kesintisine gidileceği açıklandı...

Biden, beklenen imzayı attı, hükümetin kapanması önlendi!

ABD Başkanı Joe Biden, hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını imzaladı. Biden, “Milyonlarca çalışkan Amerikalıya gereksiz acı verecek gereksiz bir krizi önlemiş olduk” ifadesini kullandı.

ABD hükümeti kapanırsa ne olur? Hükümetin kapanması ne demek?

ABD hükümetinin kapanması, bütçe tasarısının onaylanmaması veya benzeri nedenlerle meydana gelebilir. Bu tür kapanmalar genellikle geçici bir süre için olur ve hükümet işlemleri tamamen durdurulmaz. Ancak etkileri ciddi olabilir. İşte detaylar...

Barclays, Türkiye’nin döviz rezervi artışının devamını bekliyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in kısa süre önce yayımladığı Türkiye ekonomisine ilişkin yıllık analizden sonra Barclays de gelişmekte olan piyasalar araştırma raporunda, Merkez Bankası'nın döviz rezervlerindeki artışın sürmesini beklendiğini paylaştı.

Tatil tercihleri değişti: Otel yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor! 

Okulların kapanmasıyla beraber yaz tatili için planların yapılmaya başlandı. Tatillerde oteller yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Aileler sakın kaçırmayın... Daha almadıysanız hemen gidin alın. 5.104 TL ödeme yapılacak

Türkiye'de okulların kapanmasının ardından çok sayıda öğrenci karne aldı. Karne alan öğrencilere 5 bin 104 TL ödeme yapılacak. Peki nasıl mı? Aileler almadıysanız kaçırmayın. İşte detaylar...

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Dünyaca ünlü banka: ‘Türkiye’de faizler artacak’

Birleşik Krallık merkezli dünyaca ünlü banka Barclays, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminin yeni dönemde faizleri 2023 sonuna kadar yüzde 36 seviyelerine çıkarabileceğini öngördüğünü ifade etti.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Tekstilciler Merter'e göçüyor! 5 yılda 5 bin yeni firma geldi!

Hem Laleli’nin trafiğe kapanması hem de  Osmanbey’de de arz artan sorunu, Merter’e yoğun bir tekstilci göçüne neden oldu.

Dünyaca ünlü dev bankadan sürücüleri üzecek peş peşe yıl sonu petrol tahmini! Üç haneli rakamlar mı geliyor?

Başta benzin ve motorin olmak üzere akaryakıt piyasasında da etkili olan petrol için İngiliz banka Barclays, 2023 ve 2024 fiyat beklentilerini açıklarken, yıl sonu brent petrolün 98 dolara 2024 içinse 103 dolara kadar yükseleceğini duyurdu.

ABD ticaret hatasından sonra bildirdi! İşte Barclays'ın yıllık kârındaki keskin düşüş!

İngiliz borç veren kurum Barclays, maliyetli ABD ticaret hatasından sonra yıllık net karında yüzde 19 düşüş bildirdi ayrıca şirketin hisselerinde yüzde 8 düşüş gözlendi.

Dolara kafa tutan euro için rakam belli oldu! Euro böyle olacak! Gözleriniz yuvalarından fırlayacak

Euro kurunda  son durum yakından takip ediliyor. Dolara kafa tutan euroda yükselişler devam ederken Barclays ve Deutsche Bank euro için rakam verdi. İşte Euro böyle olacak...

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

Barclays şubelerinin kapanması Haberi

Barclays şubelerinin kapanması


İngiltere'nin en büyük bankaları arasında yer alan Barclays'in, ülkedeki banka şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatma kararı aldığı bildirildi​.


İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye göre, Barclays'in yeniden yapılandırma kapsamında ülkedeki toplam şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatacağı, yatırım bankacılığı kısmında ise istihdam kesintisine gidileceği açıklandı.


İlk etapta bankanın yaklaşık 400 şubesinin kapatılacağı, bankanın, ülkenin indirimli ürünler satan Asda marketlerinde daha küçük birimler kurarak bankacılık hizmetlerini sürdüreceği ifade edildi. Banka geçen yıl açıklanan 3700 kişilik işten çıkarma planına ek olarak küçülme planını uygulayacağı dile getirildi.


Barclays'in üst yöneticisi Antony Jenkins'in önünüzdeki ay bankanın beş yıllık finansal hedeflerini açıklaması bekleniyor. Jenkins'in, bankanın düşük karlılığını artırmayı amaçladığı vurgulanıyor.


Hafta başında İngiltere'nin büyük bankaları arasında yer alan Lloyds Banking Group da bir açıklama yaparak, 2011'de yapılan plan kapsamında yaklaşık 1080...