20 / 05 / 2024

barışkent

barışkent

Ankara Eskişehir yolundaki Alagöz mevkiinde bulunan projelerinin yanı sıra Kırıkkale ve Hirfanlı Barajı’nda da dev projelere imza atmaya hazırlanan Barışkent ve BA Grup, yatırımlarını üç koldan ilerletiyor.

Barışkent, yabancı yatırımcıyı İstanbul’dan Anadolu’ya çekecek!

Gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Barışkent, Ankara ve çevre illerde inşa edeceği yaklaşık 30 bin konut ile sağlık ve turizm alanındaki yatırımlarını, yabancılara da pazarlamayı hedefliyor.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Elazığ’da 5 bin aile için konteyner kent kuruluyor!

Elazığ’daki depremin ardından Cumhurbaşkanlığı, ilgili bakanlıklar, Türk Kızılay, AFAD ve UMKE, kamu kurumları ve diğer yardım kuruluşlar tarafından ilk etapta 5 bin ailenin geçici barınması için konteyner kent kuruluyor.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Saklıkent'te imar barışı fırsatçılığı!

Antalya’nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar bölgenin en güzel noktalarında kaçak yapılar inşa ediyor.

Adana Sanayi Kent'e ilk etapta 241 milyon liralık yatırım!

Adana'da OSB çalışanların barınmasına dönük "sanayi kent" kurulacak. Adana Sanayi Kent uygun ödeme koşullarıyla satılacak.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Adana Kent Meydanı tasarım yarışması sonuçlandı!

Seyhan Belediyesi tarafından yapılan Adana kent meydanı(Barış ve Demokrasi Meydanı) mimari ve kentsel tasarım yarışması sonuçlandı.

Adana Kent Meydanı için ilk kazma vuruldu!

Adana'nın kanayan yarası olan Saydam Caddesi ve Obalar Caddesi'nin trafik sorununu çözecek, Balıkçılar Pazarı'na yeni bir çehre kazandıracak Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) için ilk kazma vuruldu.

Çamlıkent DBM İnşaat Çiğli'de 600 konut yaptı!

Çamlıkent DBM İnşaat, son 10 yılda tamamı Çiğli ilçesinde olmak üzere bin 600 tane konut inşa etti.Çamlıkent DBM inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barı Öncü, projeler hakkında bilgi verdi.

Barış Aydın: Başkent yatırımlardan daha fazla pay almalı!

ASİAD Başkanı Barış Aydın, son yıllarda iç göçün hızlandığı Başkent Ankara’nın nüfusu ve ekonomik potansiyeline göre düşük kalan yatırımlardaki payının artması gerektiğini bildirdi.

Akçakoca Balıkçı Barınağı Çalıştayı'nda mendirek ele alındı!

Akçakoca Kent Konseyi ve Düzce Üniversitesi Biyolojik Çeşitlilik Uygulama Araştırma Merkezi (DÜ-BİYOM), Akçakoca Balıkçı Barınağı Çalıştayı düzenledi. Sözkonusu çalıştayda mendireğin balıkçılık, turizm ve mühendislik açısından önemine değinildi.

Ankara en önemli yatırım merkezlerinden biri olacak!

Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın önemli bir yatırım merkezi olacağını belirterek, "Burası iş dünyasının yeni yıldızı. Yatırımını başkente yapanlar kazanacak" dedi..

barışkent Haberi

barışkent


17 yıldır yatırımcısı ile birlikte yoluna devam eden Barışkent, başkent Ankara’daki projelerinin yanı sıra çevre illerde de yatırımlarını sürdürüyor. Ankara Eskişehir yolundaki Alagöz mevkiinde bulunan projelerinin yanı sıra Kırıkkale ve Hirfanlı Barajı’nda da dev projelere imza atmaya hazırlanan Barışkent ve BA Grup, yatırımlarını üç koldan ilerletiyor.


Gayrimenkul sektöründe  Ankara'ya  yeni değerler kazandırmayı başaran Barışkent ve BA Grup, 2014 yılı için Ankara ve çevresinde yüksek konforda yaşam, turizm ve sağlık alanlarında dev projeler hazırladı ve çok yakında projelerini  yatırımcılarıyla buluşturacak. 


Başkent Ankara’nın  en değerli lokasyonu olan Eskişehir yolu üzerinde büyük konut projelerine hazırlandıklarını belirten Barışkent&BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, söz konusu bölgede yeni konutlara ihtiyaç olduğunu dile getirdi.


Aydın, şöyle konuştu:


“Etimesgut’ta bulunan Silahlı Kuvvetler’e bağlı zırhlı birliklerin Polatlı’ya gitme durumu söz...