24 / 07 / 2024

Bartında trafolara yeni görüntü

Bartında trafolara yeni görüntü

Bartın Belediye Balkan Yardımcısı Hüseyin Çetin yaptığı açıklamada kentteki elektrik trafolarının görüntü kirliliği yarattığını belirterek, gerek dış görüntüsü gerekse duvarlarına yapıştırılan ilan ve afişler nedeniyle rahatsızlık oluşturduğunu söyledi.

Miras paylaşımlarında yeni uygulama! Uymayanlar ceza ödeyebilir...

Miras paylaşımında aranan yeni şart ortaya çıktığı kaydedildi. Yapılan değerlendirme kapamında, bundan sonra buna uymayan ceza ödeyecekler.

1939 yılında çimentonun yeni fiyatı 15 TL olmuş!

1939 yılında çimentonun yeni fiyatı belirlenmiş. Buna göre çimentonun nakliye dahil fiyatı 15 TL olarak belirlenmiş. 

Alpiş İnşaat 2023 yılında 5 yeni projeye imza attı!

Alpiş İnşaat, Cumhuriyetin 100. yılında, 5 yeni konut projesi için düğmeye bastı. Şirket, hayata geçirdiği 3 projesinden 2’sini tamamlayıp, 2 yeni projenin de temelini attı.

İŞKUR, Ekim ayında 810 yeni TYP personel alımı için duyuru yaptı! 

Valilik tarafından yayınlanan ilan, aranan şartları ve ilan numarasını içermekte. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İŞKUR, Ekim ayında yeni iş ilanlarıyla karşımızda. 810 kişilik bir kadro için TYP personel alım ilanı yayımlandı. İşte TYP personel alımı hakkında detaylar…

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Ocak 2024 asgari ücret zammında 5 yeni formül! Hesap kitap yapıldı, yeni rakamlar şaşırttı!

2024 yılının Ocak ayı yaklaştıkça asgari ücret zammı ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Ocak 2024 asgari ücret zammında 5 yeni formül ortaya çıktı. Hemen bakın...

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

Altında yeni hedef belli oldu! İslam Memiş ilk kez açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında beklenen yeni hedefi paylaşarak yatırımcılara uyarı yaptı. Memiş, altında ve gümüşte geri çekilmelerin olabileceğini söyledi.

TOKİ 2023 kuralarında resmen yeni etap başladı! İşte il il Nisan 2023 yeni kura takvimi! Hemen bakın!

TOKİ 2023 kuralarında resmen yeni etap başladı... İşte il il Nisan 2023 yeni kura takvimi... Hemen bakın...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında şok! Yeni fiyatlar... Total, BP, PO, Opet 11 Şubat 2023 fiyat listesi!

Son olarak Çarşamba günü benzin ve motorine indirim yapılmıştı. Benzin, motorin, LPG fiyatlarında şok! Yeni fiyatlar... Total, BP, PO, Opet 11 Şubat 2023 fiyat listesi!

Emekli promosyonlarında resmen yeni yıl depremi! Bu bankalar ipleri kopardı, hepsi peş peşe duyurdu! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli promosyonlarında resmen yeni yıl depremi yaşanıyor. Bu bankalar ipleri kopardı, hepsi peş peşe duyurdu... Hemen bakın...

Asgari ücret zammında kritik pazarlık başlıyor! Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Rakamlar tek tek konuşulacak..

Yeni yıl asgari ücret miktarını belirleyecek komisyonun ilk resmi toplantısı bu hafta çarşamba günü, ikinci toplantısı ise 14 Aralık'ta yapılacak. Aralık ayının son haftasında ise yeni asgari ücretin açıklanması bekleniyor.

Japon Yeni, bir senede dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti!

Japon Yeni 2022 başından bu yana dolar karşısında değerinin yaklaşık yüzde 20'sini kaybetti. Japonya Merkez Bankası (BoJ) para politikasını devamına karar verdi. ABD Doları karşısında Japon Yeni 145 bandının üzerini gördü.

Bartında trafolara yeni görüntü Haberi

Bartında trafolara yeni görüntü

Bartın Belediyesi, kentle gürümü kirliliyi oluşturan elektrik trafo binaları ile arıtma tesislerine ahşap giydirme yöntemiyle tarihi "Bartın Evi' mimarisi uyguluyor. 


Bartın Belediye Balkan Yardımcısı Hüseyin Çetin AA muhabirine yaptığı açıklamada. kentteki elektrik trafolarının görüntü kirliliği yarattığını belirterek, gerek dış görüntüsü gerekse duvarlarına yapıştırılan ilan ve afişler nedeniyle rahatsızlık oluşturduğunu söyledi. 


Bıı kirliliği ortadan kaldırmak için trafo binalarını kentle özdeşleşen tarihi Bartın evi görünüme getirmek amacıyla çalışma başlattıklarını anlatan Çetin. "Trafo binalarını gerçeğine uygun olarak Bartın Evi haline getirirken yine orijinal olarak özellikle kapı aydınlatmalarında idare ve gaz lambaları kullanıyoruz. İşlemeli pencereleri, el işi perdeleri, dekoratif balkonları, cumbaları ve korkuluklarıyla tarihi ev leri aratmayan bir görünüm kazanmış oluyor" diye konuştu.Çetin, şu ana kadar 5 trafo ile belediyeye ait bir arıtma tesisi binasını...